Ето и един приятелски отговор!
Наспивам се хапвам си не мога да се оплача но само проблеми с тия компютри толкова проблеми че с жена казина и алкохол съм нямал .Цитат:
Първоначално публикувано от daley
Вече не знам какво да правя!
Преглед за печат
Ето и един приятелски отговор!
Наспивам се хапвам си не мога да се оплача но само проблеми с тия компютри толкова проблеми че с жена казина и алкохол съм нямал .Цитат:
Първоначално публикувано от daley
Вече не знам какво да правя!
Вероятно е време да преосмислиш заниманията си! Някъде там в безкрая има нещо за което си бил роден и в което можеш да бъдеш наистина добър. Намери го, успех :)Цитат:
Първоначално публикувано от Compare
моля, за на пред, ако някой има да казва нещо по темата, да го казва, мисля че с подбивките и шегите изпълнихме плана.
За какво ли не се писа,но по темата нищо .Само един @Fearme ли има в тоя форум все се питам .
И така като гледам сапсение няма .Вярно едно време дискетките бяха много яки в това отношение.Жалко сигурно производителите не са сметнали за добре или кой знае за какво да сложат един бутон или там копче или каквото и да е, да не могат да се изстригват тия дискове .
Ами аз вече умалях да ги трия, вече съм смел и без отговорен ,нямам какво да трия То било снимки от 10г Филми картинки програми .............!
Ха, сега е добре. След като вече пишеш разбираемо ще се опитам да ти отговоря ползотворно:
Ако искаш да не можеш да си изтриваш дисковете, най-лесното което можеш да направиш е да се научиш да работиш с компютъра си отказвайки се от администраторски права. В уиндоус само администраторите могат да форматират. Създаваш си потребителски акаунт и работиш с него...когато правиш промени: инсталираш, деинсталираш или триеш от системата си, само тогава влизаш с администраторски права. Нещо повече:
Експертите са анализирали над 200 открити в продуктите на Microsoft уязвимости и са стигнали до извода, че използването на личен акаунт позволява да се елиминират 64% от „дупките“ в системата. Изследванията на BeyondTrust показват, че най-простия отказ от администраторски права, ликвидира 90% от критичните уязвимости на Windows 7 и 94% от откритите в Internet Explorer бъгове. Правилната настройка на правата за достъп закрива всички дупки в Microsoft Office и Internet Explorer 8, от които потенциално могат да се възползват хакери.
Проведените от BeyondTrust изследвания за пореден път потвърждават колко е важно обикновените потребители да използват обикновени потребителски акаунти, вместо администраторски. Подобна предпазливост намалява риска от заразяване на компютъра с опасни програми и позволява частично или напълно да се изключи вероятността от атака от страна на хакери.
хайде да дам още един акъл ;)
понеже дялът, на който е windows не може да се форматира, тогава проблемни остават другите дялове. ако допуснем, че имаш няколко харда, а не един с няколко дяла, то тогава просто ги извади от компа, сложи ги във външни кутии, свържи си ги през USB-тата и когато решиш да форматираш, вече спокойно ще можеш да си разкачиш всички, освен този, който наистина искаш да форматираш :)
гледай какво елегантно решение измъдрих посред нощята ;)
А дали е така...кой...кой ще ми каже...Цитат:
Първоначално публикувано от FearMe
В една отдавна прашасала тема се твърди:
Цитат:
Първоначално публикувано от dika
не съм пробвал и проверявал. не виждам причина да не може по този изричен начин, но в случая не говорим за целенасочено форматиране с друг софт, а за нормалното форматиране през win-а, което трови compare
Compare, търсиш конкретен съвет, а не даваш конкретна информация.
С каква операционна система работиш, каква е файловата система на диска/дяла, който искаш да защитиш, по какъв начин обикновено изтриваш "по невнимание" съответния дял?
Под Windows XP (вероятно ще работи и под по-нови версии) има лесен начин да "забраниш" форматирането - създаваш файл за виртуалната памет върху всеки дял, който искаш да "защитиш". Не съм опитвал форматиране през My Computer, но след създаване на такъв файл в Disk Management-а опцията за форматиране е неактивна.
Ами по принцип за всички операционни системи и дялове.Цитат:
Първоначално публикувано от panevdd
В момента съм с Windows7 SP1 x64 ,NTFS
Съответният дял го изтривам по по погрешка разбирасе с не знам какви tools почети всички който могат да ти минат през ума .По специално искам да защитя HDD USB рзабирасе нямат нищо общо с My Computer.
Просто някакво си произволно HDD USB .Просто да съм сигурен че няма да може да се направят поредните грешки.!
Пробвах виртуалната памет но ....
:undecided: Взех да се замислям да пиша някой друг ред и на производителите .....По точно ме мързи
Дори като четох поста на @Fearme реших да трия всичко на поразия и проблеми и ядове няма да има :) :god
А до колкото до писането беше ми хакната клавиатурата абе кво да се обяснявам :) Просто кетчшууууп !
Много благодаря за отговорите .
Е явно няма такава програма още.
@Compare, браточка, мисля, че пръстите ти изпреварват мноо чувствително мисълта! И ако успееш да ги синхронизираш тези двете неща(мисълта и пръстите) - няма да имаш нужда от никакви допълнителни програми!
Браточка и на мен ми се искат много неща но не винаги става така както трябва да стане .Ако мислиш че се справиш по добре от мен и от останалите направиго, някъде там шапка съм свалял .
хайде кажете "довиждане" на темата :)