-   Трябва ми кодек - DIV4  Какъв е този DIV4 кодек, не мога да го намеря никъде, а ми трябва да мога да гледам няколко клипа, свалени от интернет. В NimoCodecPack го няма, пробвах и всякакви други кодеци.Търсенето ме праща на адреси да тегля DIVX, а това не върши работа. Ще съм много благодарен ако някой може да ми каже откъде да сваля подобен кодек. 

-   Трябва ми кодек - DIV4  Отвори филма с един HEXEDITOR промени DIV4 на DIV3 (това е в началото на файла)

ако не стане търси кодек DivX 3.12 VKI (има го на dvd.box.sk) той трябва ти свърши работа..

-   Трябва ми кодек - DIV4  Imeto na codeca, kojto se iziskva mojesh da smenish s Avi FourCC Code Changer. Ako i tova ne pomogne - drapni Tsunami Filter Pack, ima dosta poveche neshta ot Nimo-to.

>

-   Трябва ми кодек - DIV4  Я погледни, това ще ти свърши ли работа ?

http://dividix.host.sk/download.php

-   Трябва ми кодек - DIV4  div4 е divx 4.xx fast motion. просто инсталирай 4.12 и всичко ще се оправи. 

-   Трябва ми кодек - DIV4  Не става с DIVX4.12, качил съм го и него. Странното е, че WinAmp - a ми ги отваря, но след няколко минути ми дава Unknown Eror и забива. 

-   Трябва ми кодек - DIV4  otvori file-a s virtualdub:

video->fast recompress ili full processing mode

video->compression - izbira6 kodec (nai-dobre divx 4 low-motion) i bitrate - za video klipove ~650

audio->direct stream copy

file->save as avi

moje i da stane. ima veroqtnost da stanat oba4e po-golemi ot normalnoto!

-   Трябва ми кодек - DIV4  Оказа се, че клиповете  не са цели, а само част от тях, затова не става. Странното е, че WinAmp - a ги отваряше и ги възпроизвеждаше до някъде. Мерси все пак на всички за помощтал 

-   Трябва ми кодек - DIV4  Nishto che si si reshil problema no si nameri i "crystal" kodeka toj pravi tova koeto iskash.