Проблем с звука на дъно K7VT4A про
Здравейте!
Извинявам се ако темата не е за тук. :smiley:
Имам странен проблем с звука, имам някакво "животно" :)) незнам не разбирам много.
Не мога да гледам видео файл без да се чуват странни странични звуци фрази (хипнотизиране) на български език пример:- филмът е с англиско аудио след първото възпроизвеждане с плеар даден видео файл се "хаква" променя се аудиото. Чуват се странични звуци на български език ,а англиското аудио по някакав начин се потиска при възпроизвеждането или се променя и изкривява звука. Невъзможно е да си слушам mp3-ките текста непрекасното се променя. При зареждането на същия видео фаил на друг компютър всичко си е нормално при непрекасното възпроизвеждане текста на mp3 не се променя и няма страничен звук на български.
Преинсталирах драйверите за звука но проглемът си остана.Мисля че не е процес от уиндоус , а отделн "интелект" :)) , искам да намеря това "животно" и да го изтрия. Проблемът е че незнам какво точно да търся? Само знам че е на харда. Вирус ли е ? :081:
Благодаря предварително. :)
Re:Проблем с звука на дъно K7VT4A про
Цитат:
Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Преинсталирах го , но проглемът си остана?
От петнадесет години се занимавам с компютри, но такова нещо за първи път чувам!
Има ли значение плеъра, който използваш, както е попитал колегата? От кога се появи проблема - от скоро ли е, изведнъж ли се появи? Каква антивирусна програма ползваш? Отговорите доста ще насочат заинтригуваните от проблема ти...
аз съм виждал вече какво ли не.
Бих огледал за подути кондензатори и като друга мярка , бих инсталирал Windows на друг хард.
Вирус не съм виждал да прави това - самата смяна на драйвера , би премахнала действието му.
По-скоро има дефект в дънцето.
Цитат:
Първоначално публикувано от Usera
Кой плеар ползваш?
По принцип KMPlayer
Цитат:
Първоначално публикувано от Chertoianov
От петнадесет години се занимавам с компютри, но такова нещо за първи път чувам!
Има ли значение плеъра, който използваш, както е попитал колегата? От кога се появи проблема - от скоро ли е, изведнъж ли се появи? Каква антивирусна програма ползваш? Отговорите доста ще насочат заинтригуваните от проблема ти...
Не е до настроики на плеар, антивирусната ми е avast!
Преди време бях бутнал на KMPlayer-а една настройка да ми чете субтитрите и когато в субтитрите имаше английски думи или числа ги изговаряше. Малко вероятно при теб да е от такова нещо, но опитай за всеки случай с някакъв друг плеар, няма да ти отнеме много време.
Цитат:
Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
аз съм виждал вече какво ли не.
Бих огледал за подути кондензатори и като друга мярка , бих инсталирал Windows на друг хард.
Вирус не съм виждал да прави това - самата смяна на драйвера , би премахнала действието му.
По-скоро има дефект в дънцето.
На пръв поглед няма подути кондензатори на дъното. Инсталирах уиндоус на втори хард , проблемът го нямаше, но целта ми е да разбера какво причинява странните странични звуци на моя хард?
:))
Като за начало вземи преинсталирай с формат.
Случвало ми се е нещо подобно... Пускам филм и му чувам звука на 3-4 езика едновременно. Обаче това беше защото филма беше кодиран да има преводи на няколко езика а единия плър месеше всички канали в един...
Да не би да ти е включен Microsoft Narrator?