Проблем с инсталиране на сървис пак- Уиндоус 7
Моя позната има проблем с инсталиране на сървис пак 1 на Уиндоус 7 -седмицата е легална на лаптоп Тошиба.Пробвала е всички съвети които са и дали до сега -изключване на антивирусната,директно изтегляне от страницата на Майкрософт и не се получава.Някакви идеи ?
Re:Проблем с инсталиране на сървис пак- Уиндоус 7
Дали не е ползвана някоя програмка като Vistalizator за инсталиране на БГ език на английски Home Premium например... Ако се различават езиците на уиндоуса и сървис пак-а приключва с грешка. Решението е със същата програма да се превключи на оригиналния език, да се инсталира ъпдейта и след това да се върне на български
също, ако е пипано в регистрите, променяно, оптимизирано и друго, или просто уиндоуса е омазан
Ами лаптопа е закупен от Англия и се намира там -няма инсталиран бг.
е добре де, каква е грешката точно, не казваш
Цитат:
Първоначално публикувано от granity
Ами лаптопа е закупен от Англия и се намира там -няма инсталиран бг.
А след като уин е легален, да не би ъпдейтите да са автоматични, и СП отдавана да се е инсталирал?!
Re:Проблем с инсталиране на сървис пак- Уинд
Извинявам се но аз съм в Бг и ще трябва да попитам за по подробно обяснение собственичката -това е всичко което знам.Ако беше се инсталирал автоматично СП нямаше да пускам тема.
грешката която дава е -дава да се рестартира и после пише,че не може да се конфигурира.
Питай и за какво толкова и е това SP1 :)