1 Прикачен файл(ове)
Проблем с 'времето' на PC
От известно време компа ми на работа дава следния проблем,който е на снимката.И като кликна на него ми се рестартира компа ;) Има моменти когато не го изкарва,нз защо и от какво зависи.Но това което постоянно прави е,че не помни дата,час,месец,година ;) Всеки път като пускам компа трябва да влезна в биос-а и от там да ги оправя,иначе няма пускане :( И не мога да намеря никакво решение на този проблем :(
Re:Проблем с 'времето' на PC
Часовника ще се оправи след като си смениш батерията на дъното. А колкото за тази грешка от screenshot-a ...причините може да са много. Я си сканирай компа за гадини с програма от типа на Malwarebytes.
Да си инсталирал Netspace Usage Grabber?
Не съм инсталирал нищо подобно.А тази програма 'Malwarebytes' да си изтегля и инсталирам така ли ?И да видя кво ще ми покаже ?
Ако се сещаш за друг начин ... :) Програмата сканира за троянски коне и гадинки. Пусни едно пълно сканиране и виж резултата :)
1 Прикачен файл(ове)
Премахни избраните и рестарт :)
1 Прикачен файл(ове)
Онази грешка се изчисти,но сега постоянно се появява тази ;) И колкото пъти да я затварям все излиза :(
click here и дай да видим от какво се оплаква уин-а
Цитат:
Първоначално публикувано от FearMe
click here и дай да видим от какво се оплаква уин-а
Не става нищо.
1 Прикачен файл(ове)
След рестарт се махна всички изкачащи прозорци с проблемите :) Но тапия часовник все тръгва от някаква си да от 2004г. и 00:00ч. :D
Смени си батерията бе човек, Нали ти казаха още в първия пост