-
Някой да помогне моля!
ниакои може ли да ми помогне с информцся от каде мога да си намеря програма самоучител по англииски .Единственната коиато съм чувал е <font color="red">LEARN TO SPEAK ENGLISH </font id="red">ако знаете от каде мога да си я намеря или знаете някои друга подобна моля пишете ми
Благодариа ви предваритилно
<font color="red">MOD. Kayso
joroX - моля те да използваш главни букви само когато е нужно, мисля, че си запознат с българската граматика!
И като си почнал на да пишеш на кирилица (бравос за което), ами продължи нататък, зашо в последствие всичко пак е с латински букви :)</font id="red">
-
Някой да помогне моля!
Отиваш на "*******ов" и си купуваш дисковете. Чух, че новата (8 осма) версия е с 4 диска. Имало ги и в фриито като iso / img но ако са защитени спарола и/или повредени и си направиш труда да ги свалиш, май е по-разумно да ги вземеш от "*******ов". Из форума имаше някъде инфо по въпроса, можеш да потърсиш.
-
Някой да помогне моля!
-
Някой да помогне моля!
a znaesh li neshto po vaprosa za English Language Interactive Training ili i neia samo na slaveikov moga da otkria niama li ia niakade free iz neta
-
Някой да помогне моля!
Със сигурност ги има в мрежата, търси по-упорито.
-
Някой да помогне моля!
Имах я тази програма ама съм в Канада ;) Иначе колко учи :) Ходи на Фарос като мене или слушай в час.
Изтегли от нета или ги земи от "С*******В" ( Що трябва с * да го пиша?)
-
Някой да помогне моля!
Щото модераторите се сърдят, и с право.