Как да се преборя с..."ТОВА"
Написал съм го "ТОВА" защото и на идея си нямам какво е...
Проблема е на компютъра на едно приятелче и от доста време няма разрешение на него...моля помогнете ако можете.От появяването му до сега са последвали множество преинсталации на winXP и "формати" на харда.И ето го и самия проблем (цитирам).
---------------
Имам следния проблем:по време на работа мишката и клавиатурата спират да ме
слушат,при което се наблюдава следното-курсора на мишката отваря
C:\Documents and Settings\All Users.WINDOWS\Start Menu\Programs,зип-ва го и
отваря Outlook Express-а за да използва мой акаунт,чрез който да ги изпрати
някъде.Не ползвам последното,така че всичко спира дотук.Случайно
установих,че ако през това време вдигна мишката,процеса се
преустановява.Ползвам Ad-aware6.0 pro,Norton Antivirus 2003,Troyan Remover и
нищо не помага.Дори преинсталация на XP-то.Пробвах с Netstat и Firewall
logs,за да видя откъде идва и кой порт ползва-дръжки.Някакви идеи по
въпроса?[V]
Ааа егати чудото такова не бях чувал досега!!!
И след формати и пре-инсталаций пак не става..
Странно...
p.s кога точно се появява
има програмки наречени "prang" (не съм много сигурен дали така им викаха) дето са предназначени са се пошегуваш с някой. Примерно местят ти прозорците, размазват ти екрана и какви ли не още глупости. Те не се засичат от антивирусните приложения, и понякога са доста груби и дразнещи :P провери си старт уп папката да не би да има нещо което не трябва да се стартира с windowsa ако няма нищо там отвори регистъра и виж тук HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run дали няма нещо нередно. Предполагам че причинителят е някоя програмка :)) а щом след преинсталация на windowsa пак проблемът е на лице, значи може би я слагате наново с заедно с някое приложение което инсталирате. Е толкова от мен... дано съм бил с нещо полезен
Петков е прав. Сигурно след пре инсталацията пак си качваш старите работи и съответно пак ТОВА нещо се бъзика с теб! Пробвай след преинсталацията да качиш най-важните работи и след това да по работиш! после едно по едно си качвай останилите апликаций и ще откиеш проблема!
Това е наистина интересно. Всеки програмист би могъл да спретне такава програмка, защото е елементарна. Според мен става въпрос за правена от някой прогр. шега и затова не я засича защитата ти. Монтирай си VirusCide 2001 тя следи по-обстойно всичко съмнително, което другите програми неловят, но е малко досадна.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"> Монтирай си VirusCide 2001 тя следи по-обстойно всичко съмнително, което другите програми неловят...
<div align="right">оргинално мнение на ru-boy</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Можеш ли да пуснеш линк евентуално за това чедо защото неможахме да го открием...при търсене излизат все някакви неща свързани с бактерии по човека:)))
Не мисля че тази програма ще ти свърши работа! Прегледай си HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run дали има нещо нередно а ако не по-горе пише съвета ми!