RA-cache.exe 1.00 ? Nqkoj da znae kak bachka?
Otnqkade trqbva da sym go drypnal no zashto i koga , ne si spomnqm :-( ?! ;-))
16 KB e.
Otgore ima edin buton "GET CACHED PASSWORDS" i pri natiskane izvegda neshto (v prozoreca otdolu), no pri men ne se chete ? ili chastichno .
A naj-otdolu pishe :
Find cached passwords with ease ------------------------------------------------------------------http://rootaccess.tsx.org ???
Tazi programa raboti samo na Win 9x za Win 2000 i nagore e bezpomoshtna.
Az bachkam na Win 98 . I kakvo pravi ? Gledam izvegda neshto , kato paroli :-) nqkoj ot tqh sqkash sa moj , no stari ??? Mogesh li da dadesh malk info ?
mi vadi ti ke6iranite paroli v windows-a :) tova pravi ... prosto o6te edna ot mnogoto takiva programki...moje da ti izvadi pass-a za dail-up za mrejata abe vis4ko koeto e v ke6a :) ako e razre6en :)
Значи пише ти Името на достъпа (пример:My Connection) , Username-а и Паролата на саществували и вече изтрити акаунти!Говорим само за Дайл-ъп!
Dokolkoto znam, tebe te interisuva password za Email, a tazi programe e predimno za Dial-Up. Click <font color="orange"><u>tuk</u></font id="orange">. Stavam dosaden s tozi link, no programata, koqto bi ti svyrshila rabota e tam. I da znaesh, che kojto mnogo znae - byrzo ostarqva.
ru-boy , ne me mychi ! :-) Mislq che me razbra kakvo iskam predi da mi zakluchat temata ?! :-)
Pusni mi edin mail s kratko i qsno ekspoze i da prikluchvam s tozi vapros :-) . hiperion@mail.bg .