Как да си направя разпечатка на всички шрифтове?
Понякога когато ми се наложи да търся някои определен шрифт нещата вървят доста бавно, защото имам инсталирани към 2500 и сигурно 5000 отделно. Интересува ме има ли програма която да разпечата списък на всичките със името на шрифта със стандартен шрифт и някакъв примерен текст?
аз ползвам The Font Thing - малка, безплатна, незаменима... ;) нищо, че не е пипана от 99-та :))))
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">аз ползвам The Font Thing - малка, безплатна, незаменима... ;) нищо, че не е пипана от 99-та :))))
<div align="right">оргинално мнение на Dockera</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
свалих си я, ама нещо не съм очарован...
Пълно е с такива програми. Утре ще кача 3-4 някъде и ще дам линк.
The font thing вижда само полвинта ми шрифтове - демек само ТТФ, новите опен и разни други гъзарии не ги признава...
може би Bitstream Font Navigator ще свърши някаква работа :-)
Пичове, аз ползвам The Font Thing но наистина не показва всички шрифтове и затова решението беше Adobe Type Manager !!!
Пробвайте го и пак ще си говорим после - особенно за Post Script Fonts e НЕЗАМЕНИМ !!! Е платен е но...всяко удоволствие се заплаща
Ха ха, той и 3D MAX е платен, ама не 5000$ а 3 лв :)
Идеята ми е да ги имам на хартия и да като търся нещо да го намирам по лесно, защото не всичките ми са инсталирани. Ако взема да си го правя на ръка ще брадясам (съвсем LOL) докато стане...