пароли, съхранени в Google chrome
Използвам Google chrome на моя компютър с Windows 10. Понякога Google автоматично запазва паролата, която използвам за създаване на акаунти в chrome. Дали тези пароли са защитени или биха могли да бъдат открити от трети страни. Не използвам други приложения за управление на пароли на трети страни
Отговор: пароли, съхранени в Google chrome
Всеки който има достъп до компютъра ти може да ги види.
Може чрез някои вирус от посетена страница - миналата седмица ми изкочи съобщение, че паролата ми е била разкрита при нарушение на сигурността на данните на сайт или приложение...и ми иска проверка на запазените пароли
Цитат:
Първоначално публикувано от
Raniyah
Използвам Google chrome на моя компютър с Windows 10. Понякога Google автоматично запазва паролата, която използвам за създаване на акаунти в chrome. Дали тези пароли са защитени или биха могли да бъдат открити от трети страни. Не използвам други приложения за управление на пароли на трети страни
Е запомня когато избереш да запомня. А има и опция да не запомня никога...
Например за банкиране и такива аз не избирам да се помнят от браузъра...
Цитат:
hristoslav2
Може чрез някои вирус от посетена страница - миналата седмица ми изкочи съобщение, че паролата ми е била разкрита при нарушение на сигурността на данните на сайт или приложение...и ми иска проверка на запазените пароли
На мен ми е излизало подобно съобщение (вероятно същото), но смисъла му е друг. Някъде от някой сайт тази парола е изтекла и вероятно я има в база данни които скриптовете за разбиване на пароли проверяват, та е добре да я смениш точно тази парола, навсякъде където я ползваш.
Sent from my HUAWEI CAN-L11 using Tapatalk
Цитат:
ivodivo
Е запомня когато избереш да запомня. А има и опция да не запомня никога...
Например за банкиране и такива аз не избирам да се помнят от браузъра...
Благодаря ви много за вашето предложение. Правя го на Android. Но никога не съм го използвал за Windows. Аз ще го пробвам