В abv има лимит от 1 Mb за изпращане.
Затова ти "разделих" архива на 4-ри части.
Съответно 4 мейла от мен.
Общо е малко под 3 Mb
Ако на теб не ти стигне мястото обади се, ще ти пратя частта, която не си получила.
//edit
Изпратено е вече.
Преглед за печат
В abv има лимит от 1 Mb за изпращане.
Общо е малко под 3 Mb
Ако на теб не ти стигне мястото обади се, ще ти пратя частта, която не си получила.
//edit
Изпратено е вече.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">В abv има лимит от 1 Mb за изпращане.
<div align="right">оргинално мнение на Malone</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Благодаря. Получих част 1, 2 и 4 (2х879 и 1х202 КВ). Чакам част 3 с благодарности!
Няма прогр. която да 4исти вси4ки ad/spyware ,затова е добро да се ползва комбинация.
От прог. които сьм изпробвал наи добра ,като цяло, (според мен разбира се) е:
Spybot - Search & Destroy (фрее).
Освен това изисква и внимание за това какво имаме в комп., както обьрна внимание по горе <font color="red">Malone</font id="red">.
ОК Jenny
Изтрий преди това 1, 2 и 4 от abv за всеки случай
//edit
изпратено
ех момчета , ако не бях изпуснал събирането(щото темата явно съм я изпуснал), щях да ви черпя по 2+ бири.
но и това ще стане - на следващото събиране.
само ще трябва да ми напомняте, че съм обещал, защото до тогава със сигурност ще забравя..
by the way - вече съм с Adware 6.0 и SpyBot - последни версии - напълно безплатно(това пък как става - дали те вече не са най-големите шпиони??)