-
Nero- грешка
При стартиране на Неро ми искарва следната грешка
The Win-ASPI file '?.?' cannot be found, therefore
you can currently select only one image recorders.
This missing file is a part of the Windows 95/98/Me files.
Please fix this problem and then restart Nero.
(Error 12:Init failed!)
Предполагам че файла се загубил при някоя де иснталация. Нямам предтава кой точно е този файл.
Предварително БЛАГОДАРЯ [:)]
-
Nero- грешка
ami za6to ne opita6 s preinstalaciq ?!?
-
Nero- грешка
С пеинсталация на Нерото не става. Пробвах да стартирам и една прог. CD Data Rescue имаше един повреден диск , но ови и тя дава грешка, че не открива CD rom. Всички дискове обаче ми се четат. Принсталира и драйвера и то нчколко пъти, но промяна няма.
Чудя се вече какво да правя.
-
Nero- грешка
С коя версия на Неро си.Имали ли в нея Nero InfoTool там се показват ACPI drivers.
-
Nero- грешка
Версията е 5.5.9.0 и май че не намирам този tool макар че ако дава това инфо мойе да е от полза. Този файл е част от Вина и нямам представа как да го възстановя.
Между другото проблема мисля че идва от това че инсталирах една програма за намлчване шума от CD- то и после я деинстланах та най- вероятно от там е станало нещо.
-
Nero- грешка
изтегли си windows ASPI драйвери...потърси в Google-то, има ги, някаква версия 4.71 или нещо подобно
-
Nero- грешка
Ами инсталирах си НероИнфо и се потвърди мнението, че няма ASPI driver направо списъкът е празен.
Благодария laMartin[:)][:)][:)]
-
Nero- грешка
При 6 от десет инсталации на Nero BR се появява някаква грешка. Без коментар, както се казва.
А сега по въпроса:
Когато има липса на някакъв фаил, който е част от уиндоуса, може да се намери и/или поправи/добави с програамата <font color="orange">System File Checher</font id="orange">. Тя е неразделна част от уиндоулс 98. Намира се в падащото меню на програмата <font color="orange">System </font id="orange">Info. Прегледай и ще видиш за какво става на въпрос, за да не обяснявам тук в подробности и да пиша дълги постове. [:)]
Нека да кажем и една добра дума за Nero B. R. От фирмата твърдят със сигурност, че новата шеста версия ще поддържа всички настоящи и бъдещи записвачки и няма да се нуждае от ъпдейти за различните модели. Аз това не го вярвам, но щом така твърдят ...
-
Nero- грешка
Преди няколко дена имах абсолютно същият проблем. От нета си изтеглих едно фаилче и то ми оправи работата. Дай емайл ако искаш да ти го изпратия. Иначе по принцип проблема е в един от dll който иявно се е прецакал като си инсталирал нещо друго.
-
Nero- грешка
Преди няколко дена имах абсолютно същият проблем. От нета си изтеглих едно фаилче и то ми оправи работата. Дай емайл ако искаш да ти го изпратия. Иначе по принцип проблема е в един от dll който иявно се е прецакал като си инсталирал нещо друго.
-
Nero- грешка