Прехвърляне на филм от видеокамера JVC
Имам дигитална видеокамера JVC DVL100 .Снима във формат MiniDv.
Moга да прехвърлям снимки с програмата JLIP Video Capture ,но цялостен запис не е в състояние.Някой да даде съвет ,ако може,
каква програма да използвам за тази цел.И евентуално подходяща програма за конверсия от MiniDv във Avi формат.
Пробваи adobe premiere imashe oshte edna no v momenta ne moga da se setq za imeto
Всички програми за видеоредактиране ще ти прихванат видеото през IEE1394. При това ще бъде в .ави. (не намерих моделът ти в сайта на производителя за повече инфо). Ако не ти се занимава със сложно редактиране, можеш да си избереш и някой по-прост видеоредактор (напр.VideoStudio 7). Според това какво смяташ да правиш с видеото и звука, пиши, ако искаш повече информация.
Давай с Премиерата /тва Адоб трябва вече да ми плащат за рекламата/. Ако имаш подходящ хардуер с S-input - тунер или видеокарта живота ти се опростява неимоверно много. Успех
Благодаря за съветите.Ще пробвам със Адобе.
Между другото, видео-картата ми е Ge-Force 2 MX-400.
sd - тая камера няма ли си софтуер за целта ?! мой приятел също има JVC камера ама целия софт заедно с драйверите за целта му е на 2 диска които са си заедно с камерата ?!? я виж няма ли такав софт на сайта на JVC !
Камерата я купих с програмата JLIP Video Capture-но тя е само
за прехвърляне на снимки на комп-а.
potyrsi ulead VIDEO STUDIO 6
V momenta rabotia s Ulead Video Studio 6.Var6i rabota no 4uh 4e 7 versia na sa6tata programa e po- dobra. Triabva li da se orientiram kam neia?
iuVCR
WinProducer
Dr. DivX
Всичко го има в дата.бг
за видео обработка ако искаш ползвай SounForge Vegas Video 4.0
атски лесно се работи с нея и има доста работи....