Кажете добра антивирусна програма
Моля кажете ми добра антивирусна програма. Коя да си сложа от : Панда ; Касперски ; Нортан ; Макфи или някоя друга по добра ако знае някои нека драсне. В момента сам с Панда и като засече вирус направо ми трие заразения фаил. Трябва ми някоя която да може да ги оправя.
ми те някои вируси са непоправими... [:D]
даже файловете им задължително трява да бъдат изтрити...
иначе ти препоръчвам клиента на SAV...
също така ти препоръчвам да потърсиш стари теми по въпроса - тази тема е дискутирана неведнъж... :)
ами за мен панда е най-доброто решение само че е 30 дневна версия иначе е по добра от всички останали и не товари ОС но това е мое мнение все пак :))))
F-Prot:
Лека, бърза, ъпдейтва се често и за разлика от нортъна не създава конфликти с другите инсталирани софтуери
п.п. Забравих да добавя и Antivir, важат същите условия
желателно и да си сложиш и F-prot-a за DOS
Panda-та не е лоша, пък и има крак свестен вече ... Иначе бих ти препоръчал Kaspersky Antivirus Personal Pro 4.5 или Workstation, както и eTrust Antivirus 7 (известен още като InoculateIT 7) на ComputerAssosiates. И при двете няма пропуск ;)
Най-добрата антивирусна програма е тази, която отговаря на следното:
- известна фирма производител и разпространител
- НАВРЕМЕ Ъпдейтната с Последните Вирусни Дефиниции
abe neznam,ako si "malko xakerce",kato men ti bi pital za sourse code-ove za virusi.
Mezdo drygoto v www.download.com
v pazdela programs>sigurnost>ativirusni programi ,mozesh da namerish goliam izbor
Значи идеята е програмата да е лека, бърза, добър сканиращ алгоритъм, добри евристични методи, сравнително евтина(принципно това за българите не важи тъй като всичко се краква напоследък), да се обновява сравнително често...
За мен номер 1 си остава RAV Antivirus, но за жалост вече не мога да я предлагам като решение тъй като GeCAD(фирмата производител) беше купена от Microsoft и компанията вече не предлага софтуера самостоятелно(може би в бъдеще RAV ще стане част от операционната система, кой знае?)