-
MY BOOT DISK v2.71 help
MY BOOT DISK v2.71
Имах тази Програма но си преинсталирах windowsa
Сега пак я инсталирах но всеки път като я стартирам ми се показва прозорец който ми пише че неса верни датата и часът годината и немога да я регистрирам.
След като напиша серийния номер какво и да натисна да я регистрирам не става дори не ми изписва че съм въвел грешен номер.
Дайте съвет каква може да е причината.
-
MY BOOT DISK v2.71 help
Несъм я ползвал и незнам какво представлиава, но опитали се с връщане на дата и час на компа а ако незнаеш на колко да го върнеш порови се из ini фаиловете или ниакои .bat фаил за да видиш коя дата търси.
-
MY BOOT DISK v2.71 help
Пробвал съм с връщанета на часовника но не от биоса а от компа но няма ефект. Но немога да разбера при форматиран хард да търси дата и час сега ще проверя фаиловете
-
MY BOOT DISK v2.71 help
Според мен става дума за :
1. Ако Regional settings са ти за България, някои програми (предполагам и тази) ще ти дават съобщение за грешен ФОРМАТ на датата. Българският формат е дд/мм/гг , а мериканския е мм/дд/гг и програмата се бърка. Имах подобен случай, но това не пречеше на функционалността на програмата
2. Ако регстрацията на програмата се интересува от датата то тогава опитай да смениш Regional settings с USA.
-
MY BOOT DISK v2.71 help
БЛАГОДАРЯ ВИ
Всичко се получи без грешка като от регионални опции смених на usa и проработи
Но ако остане така ще имам ли проблеми да рече ме с word или excel.
-
MY BOOT DISK v2.71 help
Приятелю, моля те дай ми име и парола за тази програмка.Нали си я регистрирал.
Благодаря предварително[^]
-
MY BOOT DISK v2.71 help
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
... ако остане така ще имам ли проблеми да рече ме с word или excel.
<div align="right">Originally posted by krassi*-*30/12/2003*:* 13:13:07</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
За проблеми от какъв характер говориш[?]
-
MY BOOT DISK v2.71 help
MY BOOT DISK v2.71
Name - www.soft-best.net
Serial - CMW273350-7777772E736F66742D626573742E6E6574