Проблем с "K-Lite Codec Pack 2.21 Full RC16"
След инсталирането на "K-Lite Codec Pack 2.21 Full RC16.exe" всичко се обърна с галвата надолу(субтитрите са в нормално положение, а само картината е обърната?) и сега трябва да права челна стойка за да гледам филм!!!![:)]
Моля да ми помогнете да се справя с проблема[:o)]
п.п. След деинсталация на ""K-Lite Codec Pack 2.21 Full RC16" нещата се оправиха но пък изчезнаха субтитрите??????
Разкарай сега DivX и прочие... пак инсталирай K-Lite на чисто, но виж там опциите да си избереш с кое да си пускаш subs (DivXG400 или Direct VoSub)
И докато едно нещо ти работи, не тичай веднага да слагаш новата версия. 100% ще стане по-лошо...
Благодаря ти Gadget,
След като разкарах DivX.... и отново инсталирах K-Lite всичко си стана нормално!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Благодаря ти Gadget,
След като разкарах DivX.... и отново инсталирах K-Lite всичко си стана нормално!
<div align="right">Originally posted by SAGE*-*16/01/2004*:* 03:05:41</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
[:D][:D][:D] Тамън щя да те посъветвам да си обърнеш монитора...[:D][:D][:D]
напълно съм съгласен с гаджет..........
Съветите на инспектора са много ценни и според мен трябва да издаде книжка с основни такива или във вестник Бъг БГ да има колонка: Съветите на специалиста
Мисля, че много хора ще са благодарни.
На мен ми се появи същият проблем- картината ми е с главата нодолу. Качил съм единствено кодеците от пакета на K-Lite и нямам качени други. Някои филми си вървят добре, други наопаки. Предполагам, че е въпрос на някаква настройка, но не знам къде да пипна. Ако някой може да помогне ще съм му благодарен.
Пипни Direct VoSub-а (като пуснеш филм, долу в трея се появява зелена стрелка). Десен бутон в/у нея и една от опциите е точно за обръщане на изображението (не помня как е на английски- ползвам DivXG400).
И като инсталирате тия кодеци гледайте опциите които са маркирани по подразбиране - понякога си дават конфликт с вече инсталирания софтуер.
Появява се една стрелка при иконите на толбара !Кликвате с дясния бутон на мишока и ще видите двете опцийки "Original Picture" и "Flipped Picture" . Просто променяте от "Original" на "Flipped" или обратно[:D]
П.С.За благодарност кво ша напраите[:D]