Проблем с preview на .psd файлове
  Проблема е следния......когато в Windows Explorer дам на Tumbnails не ми показва картинка, а иконка. Това е само за .psd файловете. Другите .jpg, .tif и т.н. си ги показва коректно. И със други програми когато е на preview пак не ми ги дава както трябва. Ако можете помогнете, че е много гадно всеки път да отварям Photoshop-a да ги преглеждам.
  Това е формат на Adobe Photoshop . Това е някакъв проект който не си конвертирал към формат които се разпознава от Windows .
  Да знам, че е Фотошопски формат. Всичко си беше както трябва преди един формат. След формата инсталирах Photoshop 8, но не мога да ги виждам на tumbnails. Преди това бях с 7 и 8 версия едновременно. Един познат казва че 8-ма версия не поддържала tumbnails.....вярно ли е това?
  Имам само бегъл опит с Photoshop .  Но се сблъсках с подобен проблем когато един проект исках да го сложа за тапет . ХР-то отказа да го разпознае като картина . Не вярвам по високата версия да не поддържа старите функции . Повече не мога повече да помогна .