-
Download проблем
Искам да дръпна counter strike 1.6 full version от този сайт
http://cs.rin.ru/download-cs16-non-steam-eng.html
понеже е много голяма, искам да я сваля с FlashGet-а, за да мога да я дърпам на части, но не става. Дава ми да я тегля само с вградения в win download.
какво да направя, за да стане с флаш гета?
-
Download проблем
мисля че същата версия на CS я има ето в дата.бг на следния адрес:
http://free.data.bg/emfan/Gamez/Counter-Strike/
Enjoy! [;)]
-
Download проблем
Като цъкнеш десен бутон не ти ли излиза Download using flashget?
-
Download проблем
От фрее дата-та не мога да го дръпна щото съм в чужбина
С десния бутон и Download using flashget ми тегли само едно файлче 8 кб и толкоз
Интересна ми е и причината защо не става. Някаква настройка ли ми липсва или сайта е така направен?
-
Download проблем
хората са ти го написали черно на бяло точно на страницата която си посочил, а ти продължаваш да питаш и да питаш - вземи прочети:
For download CS 1.6 you must be registered at our Forum cs.rin.ru
а предполагам ти не си регистриран и за това ти се отваря следното приветливо съобщяние (което е 8кВ и ти си изтегляш чрез FlashGet-a)
Sorry but you are not authorized to view or download this Attachment
вземи се регистрирай:
http://cs.rin.ru/forum/profile.php?mode=register
[:)]
-
Download проблем
ЛаМартин, приятелю, абе не съм чак толкова тъп. Мислех че съм го написал ясно:
"Дава ми да я тегля само с вградения в win download"
Ако нямам регистрация ще ми даде ли въобще да го тегля?
Друг е проблема.
-
Download проблем
По принцип flashget-a не "зацепва" когато се опитваш да дърпаш файл който не е добавен в Options=>Monitor=>Monitor these file types
-
Download проблем
файла е ехе и е добавен в опциите
-
Download проблем
Pреинсталирай Флащ Гета.
Опитай с друг Даунлоуд Мениджър.
Може да имаш някакво ограничение от и към твоя доставчик.
ПС-Досега си мисля че половината щеше да си го дръпнал
и с Броузъра си-Няма огромна разлика!!!
-
Download проблем
[quote] ПС-Досега си мисля че половината щеше да си го дръпнал
и с Броузъра си-Няма огромна разлика!!! [quote/]
Има;-) Не поддържа резюминг мисля. Пробвай с Опера, тя има вграден ДЛ мениджър.
-
Download проблем
Щом иска регистрация този сайт значи като тръгнеш да го теглиш файла ти излиза меню с настройки за разделяне на части(1/10) значи там си пише LOGIN TO SERVER слагаш отметката въвеждаш USERNAME и PASSWORD и с това сървъра те допуска да изтеглиш файла. Това е. Успех.
-
Download проблем
По някога и аз имам проблами с fleshget. Примерно никога не мога да сваля файл закачен към меил в mail.bg... Така и не разбрах какъв е пробелма, но преди да започна да ползвам fleshget използвах безплатната версия reget, уви в някой отношения тя е доста орязана, а освен това ми се е случвало да свалям един файл няколко пъти защото го е свалял грешно... но за сметка на това винаги ми е сработвал когато флешгет-а неще...
За съжаление не знам от къде можеш да я дръпнеш, мисля, че вече я няма на офицялния саит... последната безплатна версия мисля че е 1.9