-
Turn Off Computer
Значи ситуацията е следната: Необходимо е РС-то да се пуска в точно определено време (час) и да се спира в определен час. Пускането - от биоса. Но спирането е проблем. Програмите, които намерих при всяко зареждане, часа на изключване на РС-то трябва да се задава отново. С hibernates не става, защото по някога се работи на РС-то. Някаква идея [?]
10х предварително.
-
Turn Off Computer
Poweroff 3.0...
точно в това отношение не ми се е налагало и не съм я пробвал, но гледам има възможност за създаване на service...
-
Turn Off Computer
-
Turn Off Computer
Благодаря и на двамата. Предишната версия на Poweroff по мое мнение беше доста бъгава, но тази за сега работи без проблеми. AYE Shutdown не бях я използвал, но има нещо което ми хареса - спиране на Интернета за определено време. [^]
-
Turn Off Computer
с Task Schedule не може ли да стане ?
-
Turn Off Computer
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">с Task Schedule не може ли да стане ?
<div align="right">Originally posted by MAKAPOB*-*17/03/2004*:* 17:21:20</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Разбира се, че може, но е по-лесно да се кракват програми...
-
Turn Off Computer
Добре де, я ме открехнете как ще стане с Scheduled Task ...
-
Turn Off Computer
schedule-ваш да се случи това: http://free.top.bg/fearme/ShutDown/shutdown.vbs и компът се гаси
-
Turn Off Computer
FearMe, благодарско ... [^]