-
Laptop HERMES
Какво ще кажете за лаптопите на ХЕРМЕС със чипсет СИС и П4. Някой имали впеатление от тези машинки или да не се доверявам на бълграски лаптоп.
И какво ще кажете за вграденото видео intel 82845GV. Това е на Fujitsu Siemens лаптоп. Quake III дали ще въврви на това видео, ме че ще го играя. На мен ми трябва да върви една CAD програма.
-
Laptop HERMES
Лично мнение: аз на "български лаптопи" не се доверявам особено. Моето виждане по въпроса е: ако искаш лаптоп - купи си IBM.[8D]
-
Laptop HERMES
Е то хубаво ама кой продава IBM във Варна. Иначе аз съм се спрял на Fujitsu-simens.
-
Laptop HERMES
Не е нужно да го купиш от Варна, в София има голям избор, а транспорта е не повече от 15лв.
Ако те интересуват фирми - ще ти пратя РМ.
Ако си се спрял на марка/модел....пиши, ако мога ще потърся по-добри цени.
Успех!
-
Laptop HERMES
Не ми е проблем транспорта но искам като се наложи да ползвам гаранция да ми е подръка фирмата.
Някой да каже как се справя вграденото видео на интел.
-
Laptop HERMES
Вграденото видео: за CAD - не става, ако професионално се занимаваш с CAD.
За гаранцията във Варна, освен на Hermes няма на кой друг да ползваш. Друг е момента, че IBM са една от марките с ниска дефектируемост. Аз съм във фирма, която продава основно лаптопи, но доколкото се придържам към правилата на форума, няма да ти я посоча - не искам да правя реклама :). Все пак има значение от кой дилър на IBM ще си го купиш - не всеки ще погледне проблема ти с разбиране.
Ако мога да ти помогна с повече съвети пиши тук (за да го прочетат и други) или на РМ за да те ориентирам с избора на дилър.
По отношение на Fujitsu-Siemens - НЕДЕЙ! :)
Целта им е да вземат пазарен дял с ниска цена, която винаги е определяща за качеството.
В крайна сметка, решението си е твое. Просто се надявам да съм ти помогнал.
-
Laptop HERMES
Е добре де. КАжи кой продава IBM. Нали форума е да си помагаме а за рекламата майната и. НИкой няма да спечели или загуби от това че си казал кой продава дадена марка лаптопи.
A и какво им е на Сименса.
-
Laptop HERMES
Не съм сигурен но мисля че ПроСофт продават IBM
-
Laptop HERMES
Ха! Направих си кратка справка и открих - за Варна D&G. Само че, преди да тръгнеш да купуваш дай да определим модела:)
За колко пари имаш готожност?
Моделите можеш да ги разгледаш и тук http://www.notebook.bg/_bul/notebook...asp?notManID=3
Гледай моделите от R серията.
-
Laptop HERMES
IBM-a са скъпи. Освен това ми трябва да е с 15" 1400х1050. Иначе във варна ги продава ВДМ http://www.vdm.bg
Сега остава да видя и ДЕЛ как са им цените.
-
Laptop HERMES
На DELL, не им е читав сервиза. По-добре опитай ACER.
-
Laptop HERMES
При всички положения, стой далече от ХЕРМЕС и комбинация SiS с INTEL, абе каквата и да е комбинация на SiS с каквото и да било :)
Иначе марки и модели много, въпрос на джоб и личен избор е :) Каквото и да си купиш, ще е все хубаво.
Аз бих взех Тошиба или HP или IBM.