-
DVD Problem
От два дни DVD записвачката не ще да чете дискове записани на нея. Става въпрос за дейта ДВД дискове с JPEG или AVI файлове. Писани са върху дискове EURO Silver. Аналогични файлове върху PRINCO дискове чете без проблеми. Преди два - три дни чегеше и проблемните. Чистих дисковете, чистих и ДВД-то, но без успех. Ъпдейтвах драйвера - също. Записвачката е СОНИ DW U10A. Някой има ли идея как да се справя с това.
-
DVD Problem
Извинявай че е малко оффтопик, ама може ли да кажеш тези дискове EURO SILVER като какви ги открива, защото подозирам че са PRINCO-та със сменено лого.
А за твоя въпрос мисля че дисковете са пълни боклуци и при положение че продават в METRO DVD-R Princo за 1.08 лв. няма смисъл да се взима нещо по-евтино. Все пак това са 4.38 ГБ данни.
-
DVD Problem
На Suren
И аз мисля че са боклуци. Взех ги или от технополис или от метро, не си спомням. Сега съм взел Traxdata, засега изглеждат ОК. Иначе така и никой не ми каза от какво може да са се скапали ЕEURO Silver-ите. Пробвах се и в други форуми - пълен сайлънс.
-
DVD Problem
Не мога да кажа къде е проблема ама наистина си струва да се купуват малко по-скъпи ДВД-та!
Цената е оправдана. Колко СД-та ще купиш за тези 4.38 ГБ данни???
Нали казват,че евтиното излизало по-скъпо!