Принтера ми печата на черти....
Здарвейте, имам принтер Brother hl-820, той е лазарен и бачка без проблеми но на хартията която излиза от печат се почвяват 2 линии... Как да ги махна кое трябва да почистя??? Има тонер, ама тия линии много ми пречат... принтера не е цветен... Благодаря ви!
Копията май са му в повече на принтерчето,старичко е,как му е механиката?на колко копия е?Надали е за почистване,линии от замърцяване не се появяват
ami printera ne znam na kolko vreme e ama znam 4e e s 2 mb pamet... Ot starost li da e tova?
По скоро от стар барабан ако питаш мен,мегабайтите нямат значение;на този модел към 30к копия са му максимума,бих те посъветвал да го погледне специалист
kak taka 30k kopiq? az sam napravil mnogo pove4e?
Това е по данни на производителя ако не ме лъже паметта,30-40,разбира се ти може и 100к да направиш,но не е вече на това качество:именно поради тая причина9пестеливостта)заедно със стария ти барабан се налага да се сменят и куп други неща.разбира се не е правило,но обикновено така се получава;осички,семеринги и тнт.
Dobre zna4i 6tom e taka Blagodarq ti mnogo za saveta... Iska6e mi se da go opravq bez da go vodq na maistor ama 6tom se nalaga.. Mersi aide 4ao...
Да,не е зле да го погледне някой,причини много,може би да е лека повреда,понякога и от семеригните става така,за преглед пари аз не взимам,дано не те одрусат много,би трябвало да е фри
A ti zanimava6 li se s printeri? Ako da moje li da ti vzema tel-a za da se obadq za syvet ili ne6to svarzano s printeri? Ako da pi6imi li4no saob6tenie ili na e-maila - isakow@abv.bg
Да,но не бих желал да печеля от точно този форум,ше ми излезе име[:o)]плюс това е в разрез със правилата,ше ме баннат[:D].
Ако ти трябва съвет питай тук,има къде къде по знаещи,аз съм ламе[:I]