-
даите съвет
Здравеите всички моля за съвет
имам компютър duron 800/512 ram riva tnt2 16mb доста работя със SolidWorks и искам да сменя някой неща предимно процесора и видеокартата и ми се ще да ги търся втора ръка . Даите съвет за модел карта и кой е най-големия АMD дето мога да сложа на моето дъно ABIT K7 133 благодаря
-
даите съвет
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Здравеите всички моля за съвет
имам компютър duron 800/512 ram riva tnt2 16mb доста работя със SolidWorks и искам да сменя някой неща предимно процесора и видеокартата и ми се ще да ги търся втора ръка . Даите съвет за модел карта и кой е най-големия АMD дето мога да сложа на моето дъно ABIT K7 133 благодаря
<div align="right">Originally posted by stenlyj - 30/10/2004 : 20:46:46</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Даваш много оскъдна информация, която преполага гадаене, а тук ми се струва, че почти няма врачки и екстрасенси.
Аз на твое място бих направил следното (горе-долу):
- www.google.com ---> тук бих написал точното наименование на дъното с буквичките и цифричките. В резултат ще получиш пълна информация за максималния възможен процесор, който може да поддържа твоето дъно.
- с видео-картите нещата са по-лесни, ще се справиш и сам.
Това е почти всичко!
---
Забравих да те предупредя, че ако си с ХР може да очакваш непредвидени затруднения свързани с активации на М$ продуктите след смяната на хардуер по компютъра.
-
даите съвет
Zavisi ot tova kakva dunna platka ima6 i kolko FSB poddurja:
1. 200Mhz FSB za Duron =>Athlon Thunderbird 1.3-1.2 Ghz
2. Ako poddurja 266 FSB moje da sko4i6 i na Athlon XP do 2400+
-
даите съвет
Това дъно поддържа до 1,3 алони,ако разбира се е точно това което е написал а не КТ7А:за видеокарта може да вземе всякаква
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Забравих да те предупредя, че ако си с ХР може да очакваш непредвидени затруднения свързани с активации на М$ продуктите след смяната на хардуер по компютъра</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Това не го взимай под внимание,не е вярно,освен ако не си си взел ЛЕГАЛЕН ВИН
А и не става въпрос за активации на продукти на МС,а на самия ВИН,но тва е друга тема