-   Ремонт на хард диск  Спешно се нуждая от ремонт на хард диск. Дефекта е в електрониката. 

Данни за диска:

Quantum Fireball

4.3AT P/N LA04A011 Rev 01-A

SN 691932142901

Изгоряла е следната интегрална схема:

PHILIPS TDA5247HT J58377E

При невъзможност за ремонт ако може да бъде спасена информацията, която е изключително ценна.

Приемам предложения и на РМ.

-   Ремонт на хард диск  Готиното при Quantum е, че почти цялата електроника е заменяема. На този ще стане даже такава от 20GB диск. По-лесно и безопасно ще е да смениш цялата електроника, а не само изгорелия чип. Отиваш в първата по-сериозна фирма и пробваш!

PS. Имам един Quantum 6.4 и бих ти "заел" елктрониката за малко, ама съм малко далеч [8D]

-   Ремонт на хард диск 
-   Ремонт на хард диск  Аз не се доверявам на такива истории. Виждал съм индианци с лопата да ги ринеш. Предпочитам да си го направя сам. Хубаво - не се плаща при липса на резултат, ами ако резултата е тотална загуба на информацията? Пак повтарям - виждал съм толкова много некадърници, че чак страх може да те хване. Не казвам, че тия са, но при положение, че не ги познавам не бих рискувал - парих се 2-3 пъти... 

-   Ремонт на хард диск  <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Спешно се нуждая от ремонт на хард диск. Дефекта е в електрониката. 

Данни за диска:

Quantum Fireball

4.3AT P/N LA04A011 Rev 01-A

SN 691932142901

Изгоряла е следната интегрална схема:

PHILIPS TDA5247HT J58377E

При невъзможност за ремонт ако може да бъде спасена информацията, която е изключително ценна.

Приемам предложения и на РМ.

<div align="right">Originally posted by Lupus - 31/10/2004 :  12:06:21</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Да, просто си смени електронната платка и вероятността да стане като нов е голяма. И на мен си ми далече, иначе бих ти го оправил, още повече, че имам няколко електронни платки от такъв хард.