добър широкоформатен принтер
Здравеите, надявам се на някакъв съвет за мастилоструен голямоформатен принтер / А-1/ или както му казват плотер.Ако някой си е имал работа с такива принтери да каже коя марка е за предпочитане и защо. Не питам от каде да купя ,а по-скоро за лични впечатления. Аз мисля да купувам HP Desighjet 120 ,но не сам сигурен все още дали е правилен избора ми. мерси предварително.
На БайтЕкспо останах с много добри впечатления от Oce.
Xм,това ми звучи доста екзотично
Осе не само правят добро впечатление, ами наистина са професионалисти. Ако не греша обаче цените им никак не правят добро впечатление [;)]
Ако си решил да купуваш подобна техника, най-добре е да се обърнеш за съвет към професионалисти. Има фирми, които се занимават само с това (няма да посочвам за да не звучи като реклама). Ако те интересува, пиши ми РМ и ще ти дам координати.
Новият HP DesignJet 130 е супер!. За повече надъхване - 02 9805790 или е-майл:))
Ако се интересуваш от качеството на печат, препоръчвам ти
фото-изложбата на списание Одисей,
Френски институт, София, ул. "Дякон Игнатий" 2
откриване понеделник, 22 ноември 2004 19:00ч
Да,наистина новият Designjet 130 е супер, аз лично се убедих в това,но има възможност да купя Designjet 120 рециклиран на сносна цена .Ако можех някаде да видя разпечатка от този модел и ако се доближава по качество до 130 , нямаше да се чудя никак.