-
Съвет за ТВ Тунер
Моля ви да ме посъветвате за марка и модел тунер, най важното което ме интересува е да има capture, за да мога да си връзвам камерата (Sony Digital 8) на него и да свалям и да записва качествено от телевизиите. Е и все пак да не е повече от 100$ (най много)!
Благодаря ви за отговорите предварително!
-
Съвет за ТВ Тунер
Преди няколко дни си купих ASUS TV FM Card - 7135 http://www.asus.com/products/vga/tvf.../overview.html за 44$. Както името на модела подсказва ползва SAA7135HL чипа на Philips, който за разлика от небезизвестния SAA7134HL поддържа и Dolby ProLogic, Virtual Dolby Surround, Philips Incredible Stereo и още доста други неща - повече инфо от сайта на Philips. Самият тунер е силициев (silicon tuner) т.е. както се вижда и от снимката в сайта на ASUS няма я ламарината, с която всички собственици на подобни платки са свикнали, като самата реализация е с най-новите решения за това от Philips - комбинация от двата малки квадратни чипа на снимката: Philips TDA8275 + TDA8290. Преди съм имал тунер на chronos разликата е голяма. Няма никакви проблеми при инсталацията на драйверите. Софтуера е на Intervideo. Думата която ми идва за да го опиша е красив но и същевременно доста тежък. Трябва алтернативен софтуер за по слаби машини. Не съм пробвал свързване с камера но мисля че има необходимите входове за целта. За записване главно трябва мощен компютър. :)
-
Съвет за ТВ Тунер
Търся си ТВ Тунер за ISA интерфейс. Ако иянкой иска да се оттърве да казва!