Къде има по-голям избор на джостици?
И къде мога да видя и пробвам джостици? Искам да видя и пробвам Saitek Evo. Има ли някъде магазин или офис някоя фирма където да има по-голямо разнообразие? И също имате ли някъкво мнение за Saitek като производител на такива неща, че аз освен Logitech доскоро други не бях чувал.<font color="blue"></font id="blue">
Saitek - са много добри, но незнам да има фирма, където можеш да ги пробваш :) В Технополис във Варна има доста модели, но са все от по ефтината серия, а както и сам знаеш, хубавото винаги струва пари :)
Аз имах един Cyborg 3D - беше направо уникално приспособление за игра с изтребители :)
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
Аз имах един Cyborg 3D - беше направо уникално приспособление за игра с изтребители :)
<div align="right">Originally posted by Кайсо*-*17/12/2004*:* 17:06:04</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
ами аз не търся евтинто :) но и повече от 100лв. не ми се дават
ама чета в tom's hardware някакво ревю и казват за модела Syborg Evo, че е малко странен с контролите, та се чудя дами някой тук го имо за да сподели дали е удобен
същото ревю казва че Logitech Extreme 3D Pro бил малко твърд и затова пък неудобен???
http://www20.tomshardware.com/consum...amepad-01.html
то може и пича, дето ги е тествал да е много претенциозен де :)
ако имате хубави джостици, споделете моля, насочете ме към нещо хубаво
Comel Soft / Reset - имат магазини на Раковска, над Славейков
Премиер Груп - офис с-у Интерпред