-   ХЕЛП...  1.Понеже ще си купувам тунер бих искал да попитам знаете ли дали Авер Медиа 303Р значи че е с чип на Филипс, щото само 303 версията знам че е Конексант? 

2. Имате ли впечатления от този тунер?

3. Знаете ли какъв е този модел 301 на Авер? Тунер ли е или кепчър карта или какво?

4. Препоръчайте ми нещо до 110лв

Благодаря предварително!

-   ХЕЛП...  Моето мнение е ,че 303Р е с чип на Конексант . Имам AverTvGo TV Tuner и той е с този чип . Виждал съм и други модели всички са с чип на Конексант .

До 110 лв според мен правилно си се спрял на Aver имам лични наблюдения над доста Тунер карти за тези пари Aver'ските се държат най-непретенциозно .http://free.bol.bg/darksaber//shocked.gif

-   ХЕЛП...  Добре де ама Р не значи ли че е Филипс чип, щото има и без Р, само 301 и 303 ???

С Филипс чип на добра цена има амав ***** (Авер 305 и 307 модели), ама няма кой да ми донесе [V]

-   ХЕЛП...  <hr noshade size="1">

Вземай и не се занимавай с това какъв е чипа на конкретния модел .

В този клас аналогови тунери разликите са минимални . По лични наблюдения тези на Aver са малко по-напред.

А колото до това с Philips чипа мисля ,че разликите са предимно в декодирането на звука при  Philips чиповете е стерео , а при останалите е моно , но в картината разлика аз не съм забелязал .

<hr noshade size="1">

-   ХЕЛП...  303P-с FM tuner.303-без.

Опа-грешка!

Р може би е Philips,но последните сведения са,че този модел(с Р) вече няма да се произвежда.

edit 23:33

Бях оставил линк по-горе,но се сетих,че е търговски и го махам.