DVD Burner..??? LightScribe..???
Здравейте,
Моля за съвет за ДВД записвачка или LightScribe такава ,която да е съвместима почти с всякакви марки дискове,говоря общо.Имам лични наблюдения от LG(комбо,което четеше по избор и разваляше както си иска),затова без тази марка..,,как се представят TEAC,NEC,Plextor 716A,,HP..и др.
Благодаря предварително на всички отзовали се !!
Имам Plextor 716A какво да кажа, нямал съм проблеми досега с нея.Единствено като минус може да се каже че не поддържа DVD-RAM
Аз съм с NEC 2500A. Eдинственото което ме дразни в нея е, че не може да прави овърбърн на DVD (или аз поне не можах да я накарам.). DVD-RAM не поддържа, но за мен това е без значение. Мисля, че това се отнася и за по-новите модели. Аз лично при следващата смяна на записвачката , смятам да си взема Plextor (класика в жанра [:)] ).
П.С.
Сега докато пиша това ми дойде нещо наум, (относно овърбърна), но първо мисля да го пробвам и след това да пиша
Благодаря за отоговорите,плекстор си е марка ,,но е почти два пъти по скъп от другите,,някакъв резервен вариант..предлагаха ми Тиик за 100лв.,,той как се представя...
В много форуми е дискутиран твоя проблем. Ето една от най-богатите дискусии:
http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=43920