-
PCMCIA
Здравейте!От днес съм собственик на въпросната карта,но като я бодна в лаптопа и Win-a блокира.Направо умира:(Ако я сложа и след това включа лаптопа Win-a изобщо не може да зареди.Отново умирачка.Някакви идеи?!Възможно ли е порта да не е в ред, т.е.изгорял?Или е по-вероятно картата да си е фитка?Благодаря!
-
PCMCIA
-
PCMCIA
-
Re: PCMCIA
Не, проблема е до драйвер със сигурност.Трябва да подбереш точния за точната ОС.Имал съм такъв проблем , затова от опит ти го казвам.
п.п
Това е при условие , че проблема ти не е хардуерен.?
Успех.
-
Преди няколко месеца си взех PCMCIA на Netgear. Взех не защото ми трябва, а защото беше супер евтина и не съм я инсталирал още. Спомням си обаче, че в упътването пише, че инсталацията е доста специфична и ако не се спазва стрикнто може да доведе до креш на системата. Мисля, че трябваше първо да се инсталират драйверите и след това да се вкара картата, но не съм 100% сигурен.
-
Малко тъп въпрос от мен , но аз такива ги задавам ?
- Инсталира ли предварително контролера за PCMCIA - Примерно Texas Instruments :undecided:
-
Да!Всичко е инсталирано.Проблема си е в картата.Пробвах на други два лаптопа.Резултата бе същия.Картата е дала фира.Вече е сменена с други две, защото бе комбо, а не могат да ми намерят същата. Е, коректна фирма.