-
Лазерен принтер за дома
Решил съм да взимам лазерен принтер за вкъщи. Това което ми трябва са евтини разпечатки. Тонера да е поне за 2500-3000 копия и да има възможност да се рециклира (пълни) евтино. На пазара се предлагат следните модели:
Canon LPB 2900
HP 1012
Xerox - 3116
Brother 2030
Samsung 1710P
Един от горепосочените е. Лично аз съм се насочил към самсунга. Дайте ми някакъв съвет.
-
Лазерен принтер за дома
-
Лазерен принтер за дома
Xerox-a, само че 3121... Разликата му с 3116 е, че е малко по-скъп, но пък идва зареден с тонер за 3000 страници, докато 3116 идва с тонер за 1000.Освен това 3121 - има и USB, и Parallel портове; 3116 има само USB. Напрактика първоначалната разлика в цената си я избиваш само от тонера, а после получаваш по-новия модел...
-
Лазерен принтер за дома
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Решил съм да взимам лазерен принтер за вкъщи. Това което ми трябва са евтини разпечатки. Тонера да е поне за 2500-3000 копия и да има възможност да се рециклира (пълни) евтино. На пазара се предлагат следните модели:
Canon LPB 2900
HP 1012
Xerox - 3116
Brother 2030
Samsung 1710P
Един от горепосочените е. Лично аз съм се насочил към самсунга. Дайте ми някакъв съвет.
<div align="right">Originally posted by Whiskey*-*19/07/2005*:* 11:39:06</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
А не си ли си мислил за Samsung SCX 4100 ?Има евтин конуматив -касета.Нищо,че е комбо.
-
Лазерен принтер за дома
Вземи си HP. Няма да сбъркаш. Този модел обаче няма LPT а само USB, иначе е чудесен. Не е толкова важно за колко копия е касетата, а каква е цаната на едно копие. Касетите на HP със сигурност се рециклират.
-
Лазерен принтер за дома
И аз съм на мнение да си вземеш HP но 1020 е активният модел за момента. Няма такава опция за рециклиране на тонеркасетите поне за България, но пък могат да се пълнят, въпреки че фирмите които се занимават с това го наричат рециклиране.
-
Лазерен принтер за дома
Вземи си последния брой на PcWorld - там има тест на тези принтери /или сходни ли бяха.../, но готиното е че са направили и калкулации на цената. Победител беше някакъв Brother.
А аз работя с един НР 4 - дърт е, обаче е супер здрав и пълненето му е без пари.