-
C-media 8738
Parvo iskam da se izvinia, no ne mi bachka kirilicata i za tova shte pisha na latinica. Problemat e slednia: sound kartata mi izdava stranni zvuci. Na prednoto dano si ba4ka6e perfektno, no sega... golqma myka. Chuvat se zvuci, kogato myrdam mishakata, kogato pesnite ot winamp-a si zarejdat vremetraeneto, zvukyt si izliza s neobhodimata sila, no ednovremenno s nego se chuva edno gadno bu4ene i svistene. kartata e C-media 8738 6 ch, danoto e Asus P2B-s.
-
Re: C-media 8738
Проблема ми е познат, минал съм през него. Проблема може да се отстрани сравнително лесно по следния начин: Местиш звуковата карта на последния (най-долния) слот на дъното. Сваляш от интернет нови драйвери. Да, колкото и да е учудващо, проблема е в драйверите. Тези от оригиналния диск не сработват добре. Ако неомжеш да ги намериш, пиши и ще видя какво мога да направя, да ти ги дам по някакъв начин.
-
Re: C-media 8738
Slojih versiq na drivera 644, mislq 4e tova e nai-novoto, koeto ima v neta, premestih sound kartata, no vse sa6tiq problem. losha rabota. ako ima po nov driver, kaji mi koq versiq e.