-   външен HDD ?  Здравейте искам да си купя външен харддиск за лаптопа. Гледах в английския ebay продават само кутия за харддиск към USB, към нея има и захранване и т.н. Само трябва да си сложиш каквото искаш ХДД и да го пуснеш към УСБ-то. И това струва към 55лв. Знаете ли дали мога да си купя такова нещо и от България ??
 Гледах по интернет че се продават готови външни ХДД , ама те са доста скъпи.

-   Re: външен HDD ?  Аз си взех от Декада Nexstar 2.5" USB HDD External Case и съм доволен. Имат кутии и за 3.5" хардове, но те вече си имат допълнително захранване. 

-   Re: външен HDD ? 
-   Re: външен HDD ?  И аз имам същата кутия. Излезе 36лв с ддс. 

-   Re: външен HDD ?  х15, пуснал съм ти линк - там си има ценова листа. Според нея е 15.30$ с ддс-то. На мен ми легна някаде 30 лева заедно с доставката (в провинцията). Ако си се спрял на 2.5 инчов хард тази кутия е много добър избор - алуминиева е за разлика от други пластмасови които се продават, може би е и една от най-компактните, няма нужда от външно захранване.

малко оффтопик - някой знае ли друг вносител на Вантек? защото страшно съм си харесал едни техни охладителни подложки за лаптопи, но декада внасят само най-смотания модел.