Анти-реклама: RAM Corsair
RAM паметите с марка Corsair са много капризни от гледна точка на съвместимост, съветвам всички да се насочат към други прозиводители,казвам го от личен опит и като че ли не "харесват" AMD базираите машини (поне досега само с такива съм се борил ;)),а и като оверклок възможности..как да кажа - НЕ СТАВАТ И НЕ СИ СТРУВАТ ПАРИТЕ :095:
М/у другото и други хора се оплакват по форумите...
Re: Анти-реклама: RAM Corsair
Хе-хе, ама се водят като едни от най-престижните и гордо си красят брошурките с разни award-чета и тям подобни. Аз си карам на G.Skill и съм предоволен.
Цитат:
Първоначално публикувано от Raziel
Аз си карам на G.Skill и съм предоволен.
Честито ,и аз искам такава :016:
И аз исках първо MUSHKIN RED LINE, полсе една друга, но накрая от $$$$ съображения си взех 500МХц А-ДАТА ВИТЕСТА и сега я карам на 600МХц. Направо уби рибата.
Цитат:
Първоначално публикувано от G_R_U
Честито ,и аз искам такава* :016:
Не е с чип TCCD (Samsung) или WinBond, но си работи стабилно на 2-2-2-11.
Ами в чужбина съм, затова съм с G.Skill. В България избора на памет е толкова беден. :( От впечатления, като че ли само A-data бих си взел. Kingston в краен случай.
Има я и тук
но цените са нереални :081:
Имало я, да. Гледам за G.Skill DIMM Kit 2048MB PC3200 DDR трябва да кихне човек 381.60 евро.
За справка ето колко струва в магазин за компютърни компоненти тук в Германия: 295.19 евро.
Разликата е доста голяма. Срамота! Още повече, че ако поръчам през интернет паметта, ще ми излезе сигурно и по-евтино от 295 евро колкото е в магазина и цените също са надути.
BTW гледам, че и OCZ памети има. Цените не ги погледнах, но като качество са си идеални. Така че не е нужно да си вземаш G.Skill. :grin: