Re: Проблем с USB флаш памет
@Ludia работи "у метрото" бре :)
Питай него !
Понякога става така и проблема е в USB драйверите и по-точно уиндоуса се омотава и прецаква софтерно флаша.
След форматиране се оправя задълго до следващия път. Напълно нормално е като явление.
Да де ама неможе да се форматира. Освен това и няма допълнителен софрут за теглене за този модел съответно засега няма решение.
C:\Documents and Settings\Julian Minchev>format i:
Insert new disk for drive I:
and press ENTER when ready...
Error in IOCTL call.
Това го пише на двата компютъра.
Имах такъв проблем, но се реши с форматиране САМО със специалния софтуер към флаша.
И аз го има този проблем с една карта на SONY 8G - като това 8G уж са гигабайти, а и ОС-а дава че е толкова, но след като качих 2ГБ и даде същата грешка, доколкото се сещам тук из форума бях писал, но се оказа, че се лъже по някакъв начин за големината и ... от там натаък нищо не може да се направи или по точно никой не може да ми каже нищо по-конкретно. От вносителя на Сони за БГ ми казаха, че такова животно произведено от тях няма :((
8Gb не е ли малко множко за флаш? :undecided: WВероятно някоя ИС на паметта е дефектна.
Форматирай я със FAT а не със FAT32 и я направи на дялове, примерно 4х2 Gb.
Може това 8G да е друго. :coolsmiley:
Цитат:
Първоначално публикувано от ru-boy
8Gb не е ли малко множко за флаш? :undecided: WВероятно някоя ИС на паметта е дефектна.
Форматирай я със FAT а не със FAT32 и я направи на дялове, примерно 4х2 Gb.
Може това 8G да е друго. :coolsmiley:
Множко си е да, но и би било доста удобно. Като и дам properties и си изписва 8GB, но нищо не мога да направя за сега :((. даже и това което си писал.