niakoi naiasno li e s pazara na stari mashini?
zdraveite,
tursia si mashina za okolo $300 [malko poveche v kraen sluchai]. triabva mi za tekstobrabotka i internet, t.e. smiatam, che za tezi pari, shte si nameria takava. vuprosa e dali da si tursia vtora ruka ili moje parite da mi stignat za nova? mislia si,
che ako vzema nova za tezi pari.. shte triabva da e prekaleno nekachestvena..
mojete li da mi preporuchate neshto?
po dobre si zemi na staro.ste moje6 da vzeme6 niakoe celeronche i niama da ima6 nikakuv problem.Za nov ne si struva stom 6te go polzva6 samo za tekstobrabotka i internet.Daje moje da dade6 i dosta po malko pari
Za okolo 340 si vzemash duron na 700$,128 Ram duno s vgaredno video i audio s vuzmojnost za nadgrajdane i AGP slot otdelno!
Dunot e testvano ot PC Magazine (makar modela koito e testvan e bez video)tova e nai evtinoto na pazara a za kachestvo ako ne overclockvash si bachka !Modela e Tomato Board PM iGM mai 133 na zida !+kalviatura i mishka za okolo 12+kutia i eto ti ofis moshtna mashinka !Evitno !No vse pak triabva da se kupi ili napravi ot zapoznati v biznesa!
Panzer, blagodaria. no.. duron na 700$? ili iskash da kajesh duron na 700Mhz za 340$?
osven tova.. predpolagam ne vkliuchvash monitor i shto gode svesten modem? poneje
iavno niama da nameria "zapoznat v biznesa",
bi li mi preporuchal firma ili i az ne znam..
v interes na istinata tova e dosta po-moshtna
mashina otkolkoto mi triabva. za nikuv overclock ne govorim tuk..
Az samia se zanimavam na drebno! No si prav 1Tova e bez monitor.No ima modem !
За Rozovata Pantera...
Здрасти... имам нещо като за теб...
Конфигурацията е следната:
CPU - Celeron 466+Cooler
MB - DFI CA61 ATA/66 или DFI ВА61/АТА66 (И двете дъна са с VIA Appollo Pro133 4ипсет, CA-то е за сокет а ВА-то е за слот... ако искаш ВА-то ще ти струва 5$ отгоре за Slotket-4ето...)
RAM - 64MB PC 133
FDD - 1,44 Samsung
HDD - 8,4 GB Quantum СR АТА66
Кeyboard - Turbo+ PS/2
Mouse - Ice Mouse 3butt PS/2
CD-ROM - 24x Cyber
Video adapter - CardeExpert S3 Savage4 16MB / nVidia Vanta 8MB
Monitor - 15" Compaq
Modem - Motorola Internal 56K
Case - Middle Tower Case ATX
Цената е 380$...
Няма само саунд... но винаги можеш да си купиш по натам един. Aко искаш може да махнеме и CD-ROM-а, това ше ти свали още 25$.
Машинката си е супер и ще ти свърши работа даже и за нещо пове4е от текстотобработка и интернет, и диска е достатъ4но голям...
Ако те интересува пиши на e-mail-а ми... той е - ba4o_kiro@hotmail.com за да се разбереме...
Айде 4ао
П.С. Ако ми пишеш в събота ше видя писмото в неделя, защото ще ходя на Боровец... да не се у4удиш ако не ти отговоря веднага.
Променено от Ba4o Kiro на 23/02/2001 23:19:20