Re: 200GB Seagate - Dead???
Като начало, изчакай да се появи и да ти отговори или @MrTECHNO (Варна), или @Samo (София) - така, както го описваш, най-вероятно информацията ще може да се спаси, а и ако нещо е възможно да се направи, те ще ти помогнат.
Чак след това отиваш в сервиза, защото там вероятността да не им пука за твоята информация е по-голяма (зависи от фирмата, де...)
100% от Сервиза ще докарат кладенци с вода- само за да си виновен ти !
може и пък да ти признаят гаранцията, но инфото го забрави ! диска се сменя и ти се дава нов
ако по някой чип има видим дефект - гаранцията е невалидна ! ! ! - поне така мислят търговците в град Варна
( изкарват го Токов удар и те пращат на майна си )
Попитай сервиза първо - може и да ти я признаят !
ако си взел компа от тях- може да ги обвиниш че са ти продали калпаво захранване и то е одумкало харда !
Ако много държиш на инфото - питай @Samo , Aз нямам електроника зА 200GB Barracuda !
( Предната сбирка точно това коментирах -Barracuda Купиха Maxtor - и станаха "Бара-Кура!!)
Вече ми е писнало с тия хардове! Имам един Western Digital 40GB - 3 дена след изтичане на гаранцията издаде багажа и сега този - незнам какво да взимам. В момента съм с най-първия ми хард Самсунг 3.4ГБ и мисля че това е най-якото животно което съм виждал - няма бад секторс за вече 13-14 години някъде! И си мисля ако ми признаят гаранцията пак да взема Самсунг? Какво мислите? Иначе видим дефект по харда няма, а захранването е от същата фирма и е възможно от него да е. Аз на времето ги питах тоз Делукс 350Вата няма ли да е слаб за П4 630 а те ми казаха че нямало да има проблеми. Ще видим утре какво ще стане!
един френд му се случи същото с един Махтор 160 гиги сата.
от аргус казаха, че ще му го сменят, но чака вече 3-ти месец някакви експертизи...
та не знам дали ще ти го сменят, но със сигурност ще пътува до вносителя....
Всичко е ясно
от 3 м* масово сменям* това делушко калпаво захранване с фортрон* - доплащма 15$ за смяна с 350 В 120мм , но си нямам грижи !
таквиа захранвания ми опукаха 4 250 Гб хард диска на 4 различни машини - и си казах Делукс - който иска да си купува
Сори Крис , но много от ниския клас делуксчета са боклуци !
Вярно е че хубавите Делукс гонят като цена и качество Фортрон , но който се е опарил от Делукс - втори път трудно ще повярва на тази марка !