Проблем с NoteBook Fujitsu Siemnes
Здравейте,
отскоро ми зачислиха служебен лаптоп Fujitsu Siemens Lifebook C Series.Нищо особено като конфигурация :
Mobile Intel Celeron M-A, 1400 MHz (14 x 100)
RAM 256
Видео - Intel 82910GML/915GM(S) Graphics Controller 0
HDD - 40gb
При работа на батерия след затваряне на даден прозорец,примерно прозорец на IE,се забелязва претрепване на екрана в посока отляво на дясно.Претрепването е доста сериозно и се вижда,даже и да не си се вгледал в монитора.След това няма проблеми,докато не отвориш нов прозорец и след което не го затвориш.Когато лаптопа е включен в захранване няма никакви проблеми.
Някакви идеи?Видео?Батерия....или?
Re: Проблем с NoteBook Fujitsu Siemnes
Носи го на сервиз най-добре ...
Здравей
При положение, че този модел на FSC е 99,999 % ИЗВЪНГАРАНЦИОНЕН
носенето му в сервиза няма смисъл ако не си готов да отделиш поне една заплата за ремонт.....
За сведение батерията ти е 297.75 лв. - с ДДС
Ако пък се окаже дъно - горе долу същата сума само че в ЕВРО :)
П.С. - пробвай да си преинсталираш ОС-а колкото и идиотско да ти звучи това ....
@niksavoy - Гаранция има,понеже фирмата ,в която работя е партньор с Fujitsu на българския пазар.Проблма,е че ако го дам в сервиз и аварията се окаже сериозна,ще остана доста време без компютър,но в крайна смекта ако се наложи нямам избор
Операционата система е "прясна" на около два месеца,драйвърите са от производителя,дадени ми при покупката на целия комплект.
@fanta orange - при работа със зарядно,нямам такъв проблем.
Щом като мислиш, че е в гаранция , Препоръчвам ти да си намериш гаранционната карта и да отидеш в сервиза - за 10 мин. се прави диагностика с друга батерия стига да има такава под ръка и ако проблема е в нея ти я поръчват, взимаш си НБука и чакаш доставка ако пък е дъно същото само дето после ще им трябват 30 -40 минути да ти сменят дъното - поне на мен толкова време ми отнема :)
За повече инфо PM-ми
Успех !!!