Проблем с безжичен рутер WRT 150 N
Колеги, купих си въпросния рутер, настроих го както е описано в упътването, включих към него два компютъра с кабели и един лаптоп се връзва към него безжично. Всичко тръгна, лаптопа показва връзка с рутера скорост 130 Mbps и сигнал Excellent. До тук всичко е ОК. НО! След известно време рутера взе да забива. Лампичките му мигат, но връзка с нета няма. Има моменти, когато лаптопа е на 30 см. от рутера, но не ми вижда мрежата. Показва ми по няколко други, но моята я няма. Видях се в чудо. Веднъж случайно пипнах капака на рутера и той пареше. Изключих го, оставих го да изстине и след включването му всичко тръгна. И така до следващото изключване и изстиване.
Та питането ми към тези, които имат впечатления от този модел е следното: това нормално поведение на устройството ли е (според мен не е) и мога ли да предприема нещо в къщи за отстраняването на проблема - преаранжиране на връзките, знам ли? Все пак броих за него цели 170 гроша.
Благодаря!
Re: Проблем с безжичен рутер WRT 150 N
reset на рутера
и настрой пак.
ако прави пак магарии - обратно на продавача
Ти парола за достъп сложи ли - щото ако не си - комшиите имат да те 4ерпят
Абе много неудобно е всеки път да го настройвам. Не е голяма философия, но все пак изисква време. Пък да му таковам и устройството, толкова ми го хвалеха. Иначе му сложих парола де.
Направи му един Бекъп на настройките и като го рисетнеш само го ресторвай...
Това дето загрява много - не ми се вярва да е от настройките, а щом се оправя след като изстине -проблема според мен е по-скоро хардуерен.
На мен също ми се струва че това загряване не е нормално. Май ще трябва да го нося в сервиза. Много ми е интересно обаче как ще го оправят. Пък не ми се вярва да го сменят с нов, въпреки че е в гаранция.