Какво захранване за GTS 250 ?
  Моля някой да поясни кое захранване е по-подходящо и защо .
Corsair CX400W има само един Single rail+12V , но за сметка на това е 30А !!!
Други захранвания , които са по 500-550W имат по 2 или 3 rails+12V, но по 17-18А.
Та въпроса ми кое е по удачно захранване ? Това с по-големия ватаж или това с по-малкия но с по-силния ампераж ?
...и само един rail+12V достатъчен ли е за система от Е5200 , един хард , EP43DS3L i 2x2GB A-data 1066 ?
Моля ви дайте ми примерни предложения за захранване ... вече 3 дни не мога да си избера карта и PSU sad.gif
     Re:Какво захранване за GTS 250 ?
  За захранване щом сега ще купуваш е хубаво да си вземеш нещо което догодина когато направиш ъпдейт да не се наложи да го сменяш. Така, че марково 500-600 вата , ще ти е достатъчно. Аз съм със същият процесор клокнат на 3.3 гигахерца и когато си вземах видеокарта пред мен беше дилемата АТИ или nVidia, но интересните модели на вторите са много процесорно зависими , а Е5200 не е върха на сладоледа, та за това минах на HD4850 и сега май само съжалявам , че не взех версията с гигабайт памет.
  по спецификации 250 иска 150W

де факто 250 е 9800GTX+ на нова платка, чийто дизайн води до по-малко ватове, което с други думи означава, че не трябва да се хвърляш по 750W-ови чудовища, а всяко от кадърните захранвания, към които си се насочил ще ти върши работа

не се заблуждавай, че по-новото винаги иска повече ток ;)
  Бих искал да спестя от Epsilon 600W и да взема Bluestorm 500W .
Дали ще е достатъчно за системата и какво рискувам за разлика от 55 лв. ?
  Благодая ти за ценните съвети !
 :bravo