-
Въпрос за захранване!
Здравейте! Нуждая се от помощ за един наглед елементарен въпрос. Смятам да си купя 1 ТБ диск и не съм наясно дали захранването ще го понесе? Кутията е Codegen и захранването( мисля на същата фирма) е 350 вата. Процесора е Е4400 , видеото ГТ8500, рам 1 ГБ, хард 120 ГБ, записвачка и май това е всичко. Няма клок, а дъното е Gigabyte GA-945GME-DS2. Този диск, примерно, ще "върви" ли, или трябва да сменям захранване?
Благодаря!
-
Re:Въпрос за захранване!
според мен ще върви, а дори и има проблеми, винаги можеш да махнеш стария 120 ;)
-
Защо не прежалиш 70 кинта за едно нормално захранване? Лично аз какви поразии съм виждал от подобни захранвания на тази фирма не искам и да ги коментирам. Даже ако не ти се дават 70, мисля че 350 вата Фортран ПНФ е под 50лв.
Друго насочи се към по-бавната зелена серия на WD. Аз съм с такъв и не усещам забавяне, но и дъното ми е малко зле с IP31 чипсет, но като гледа ти си си 945.
-
Благодаря, FearMe! glarus, благодаря и на теб! Би ли ме насочил към някакво читаво захранване и ще трябва ли да сменям и кутията? Мисля, че линка към диска който съм дал е точно за Green серията на WD!
-
Имам и такова: Fortron ATX-350PNF, нямам грижи с него - А64Х2 5050е (е, 45W е, ама такъв си и търсех), 780G, 2GB, 2xHDD, DVD-RAM, DVD-RW, TV Tuner, NIC, купчина USB-та....