-
USRobotiks -problem
Imam problem s modema.Toj e 33.6, vunshen.
Izgoria mu adaptora. Az vzeh nov, svurzah go, instalirah modema, namira si go, sveti si, all si e OK, ama neshte da nabira. ot tel-a. Sega nabira ot tel, a opitva se da se sinhronizira s modema otsreshta, ama zamira i vubshte ne stiga do pass i user name.Pitah v edin serviz, kazaha mi, 4e US bili mngo kaprizni za adapteri i tribvalo da si nameria rignalen adapter za nego. 4uvali li ste za takva neshto i ima li niakuv na4in da se opravi?
Thanks.
-
USRobotiks -problem
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by nniki
Az vzeh nov, svurzah go, instalirah modema, namira si go<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
A tozi novia deto si go vzel ot kakvo e? pak li e ot modem ili e normalen?
Zastoto ako ne e specialno za monem, znachi che naprezeneto mu e izpraveno, puk za modema naprezenieto triabva da e promenlivo, inache kusa-furlia - modema ne ste da se varze [:-eyebrows]
aje izrezi diodite i bi-triabvalo da stane [:-glasses]
-
USRobotiks -problem
Бе как ще иска променливо напрежение. Най добре си направи сам със интергрален стабилизатор например със LM317 или 78хх.
-
USRobotiks -problem
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Julian
Бе как ще иска променливо напрежение<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Бе що не вземеш да прочетеш малко книжки 'бе'
Захранване за Sportster 33.6 - 9v AC 1000ma [:-banghead]
пак за твое сведение АC май значи ПРОМЕНЛИВ ТОК
-
USRobotiks -problem
Да бе. Наистина било променливо. То в такъв сучай много лесно може да се направи захранване за модема му.
-
USRobotiks -problem
Zahrancaneto e obiknoveno.
Ima oshte neshto - ima kop4e za osilvane i anmaliane na zvuka. Kato usilite i enshe da nabira pres tel-a, nabira samo ot modem.
Kato anmalite vsi4ko e OK, ama zamira.
-
USRobotiks -problem
Na edno miasto mi akzaha da si anmeria originalen adapter za US Robotix, ama nikyde ne priodavat adapter bez modem, kakamli z aUSR.
A 4uvali li ste za miasto, kydeto remontorat takiva modemi, shtoto kydeto go nosih nikyde ne trygna, kazaha mi da potyrsia nikyde serviz za modemi, ama zasega ne namiram [:(]
-
USRobotiks -problem
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by nniki
Zahrancaneto e obiknoveno.<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Dobre de, kakvo znaci "OBIKNOVENO"
ot drug modem, ot pazara, ot bitaka?
Meril i si mu naprezenieto, kakvi stoinosti dava?
-
USRobotiks -problem
Просто трябва да махнеш платката от всеки 9v адаптер, да го вържеш директно кабела към трансформатора и заспива:)
-
USRobotiks -problem
-
USRobotiks -problem
Kazah mi, 4e mojebi e izgorialo niakakvo rele, ama ne sa 100%. Da ste 4uvali niakyde da prodavat releta za modemi?
-
USRobotiks -problem
когато сам не искаш да си помогнеш и господ не може да ти помогне
продължавай да слушаш 'техници' и ще си смениш не само релето но ти целия компютър
казах ти какво да направиш, но ти или хал-хабер си нямаш от електроника или ... [:-banghead]
най-добре си купи нов модем
-
USRobotiks -problem
Mi problema ne e v zahranvaneto ami v modema [:)]
Niama golemi shansove da s eopravi [:(]
A ot elekto haber si niamam [;)]
-
USRobotiks -problem
Imah absolutno sushtia problem sus U.S.Robotics Sportster 33.6 External.
Vzeh go bez adapter shtoto beshe izgorial.
V momenta go polzvam sus 9V AC adaptor ot Rockwell external modem i raboti mozebi veche 4 godini bez problem.
A dokolkoto s problema za uvisvaneto sled kato napravi handshake s remote modem-a i tova mi se e sluchvalo i se opravi kato promenih default config-a na modema.
Toia modem nali e "umen" ima si flash i si pazi configuraciata dori sled "reboot",
ta toi ima niakolko default templates sus razlichni nastroiki niakoi ot tiah mai stavat samo za shtatski linii, drugi sa s software flow control.
Probvai de se svurzesh s momdema s minicom ili hyperterminal i mu dai
AT&F1 ili AT&F2
tova shte setne "factory defaults" 1 ili 2. niakoe ot tiah spored men bi stanalo.