Re:Проблемен пиксел!? :help
Цитат:
Първоначално публикувано от Styx_1972
...при мен е като светеща бяла точка, която ... на тъмен фон почти не си личи...
нещо не става ясно...
как мога да кача снимка тук?
Просто бяла точка. На светъл фон много си личи, даже се появява лека разсейка нагоре.
Ще кача снимка но не знам как.
тук вече не може да се качва
качи в imageshack
ето снимка; дано да стане ясно.
http://img407.imageshack.us/img407/8118/dsc00051.jpg
На бял фон си личи много. Даже се вижда и разсейка нагоре. На тъмен фон почти не си личи /да не казвам изобщо/
Никой не каза нищо за пиксела :066: Явно сам ще си пиша и отговарям.
Като допълнение, една вечер пуснах UDPixel за 20-на минути и се оправи. Но след като рестартирах пак се появи. Що за случай е това...
Re:Проблемен пиксел!? :help ЗА ИЗТРИВАНЕ! И без това никой не пише тук.
Здравейте, честно казано такъв пиксел с разсейка за първи път виждам. Идеята на тази програма UDPixel и на всички останали от този сорт е бързичко да гаси и пали пикселите и ако има заспал пиксел да го събуди (извинявам се за образното описание, моля не ме бийте с камъни ама полза от технически сленг няма). Щом при теб след като след рестарт пак се появява единственият шанс може би е да оставиш програмата да поработи малко повече време и да стискаш палци да не се получи или да си наложиш да не се дразниш на пиксела. Като цяло оправия няма.
Сега видях, че става въпрос за лаптоп. Провери кой е вносителя, виж в книжката (по-точно един голям бял чаршав А0 ) каква е политиката за изгорели пиксели и ако лаптопа ти е с гаранция No matter what, се обади на вносителя и виж дали не може да се направи нещо. Мисля си обаче, че на Техно Про (един от вносителите на Тошиба) , гаранцията беше на 3 или 5 изгорели пиксела.
ами би трябвало да стане с UDPixel, но 20 минути не е нищо, някои пъти трябва поне два дни, за да се съживи.
Твоят случай е такъв, като гледам, май не става въпрос, само за 1 пиксел, а за група пиксели.
Нищо не ти пречи да я оставиш да върти малко повече