-
Оптична мишка?
Здравейте чудя се ли наистина тези оптични мишки са по добри от обикновените?
Значи взех си скоро една такава A4tech ама не виждам кое му е по доброто,може и да не се мърси ама са ми казвали познати че понякога лазерчето изгасяло и ..за боклука. святка една такава не мога да си гледам филмите [:-bonc01]
какво ще кажете?
-
Оптична мишка?
ЪЪЪЪ, аз ли чета A4Tech или не разбирам нещо. Та тези са пълен боклук бе колега !!! Logitech или Microsoft, това е.
Имах една A4Tech, че то Logitech-а ми със топче, беше поне 5 пъти по-добър ;). Дай 10 лева повече, ама поне си купи МИШКА а не "мишка".
-
Оптична мишка?
Logitech MouseMan Double Optical e istinata - predi 1-2 sedmici si vzeh i e neveroiatna :)
-
Оптична мишка?
Ами то че Logitech си е класика спор няма.Имам на работа няколко стари такива мишки около 10 годишни и не са мръднали.Ама пък и старата ми беше A4Tech с топче и нямах никакъв проблем с нея
-
Оптична мишка?
Сега гледах сайта на Logitech Logitech MouseMan Double Optical=39.99 паунда което прави мнооого пари.Е май не са 10 лева повече от моята за 14$
-
Оптична мишка?
Ами Logitech Logitech MouseMan Double Optical си го взех за около 80-90 лв. май с ДДС, ама не помня вече. Обаче вярвай ми, такава мишка друга няма [:D]
-
Оптична мишка?
Има, новата Logitech MX300 е по-добра
-
Оптична мишка?
Е да ама колко струва :(((
Те от Logitech вчера гледах и кормило със скорости изкарали, ама ....
-
Оптична мишка?
Kayso кво е за твойта фирма едно кормило щом за мишка даваш 90 лева[^]
Пък аз реших накрая да си сменя мишката за котка[:D]
-
Оптична мишка?
E az ve4e ot sedmica sym s MX300 i moga da kaja 4e e perfectna, nai-dobrata. Struva 40$ ama sys sigurnost si zaslujava.
-
Оптична мишка?
Не знам много хора са се опитвали да ме убеждават ама никой не е дал разумни аргументи да се дават толкова пари(40$+) за една мишка.
Все пак накрая мишка пак си остава не ти върши работата тя все пак :)
-
Оптична мишка?
Microsoft с 4 бутона е супер - 50 лв.
-
Оптична мишка?
От къде могат да се купят тези мишоци MouseMan Dual Optical и MX300 без ддс (от Варна съм).
-
Оптична мишка?
Prodavat se v reset - ne znam dali imat diluri vuv varna, no predpolagam.
-
Оптична мишка?
Zygot - стига си се набутвал колега, защо не изчака за видеото, да ти е за урок, друг път да не бързаш. Ако искаш такава мишка, просто ми пусни един майл, и ще ти кажа от къде, как и какво. НЕ СЕ НАБУТВАЙ ;)))