Включване на камера към Рс
Здравейте,
Не съм сигурен,че тук трябва да си поместя запитването..но все пак!
Притежавам oбикновенна видео камера Panasonic RX7 - модел на около 6-7г. От известно време се интерисувам как да си я включа към PC-to, но не намирам никаква съществена иформация...Ако има някой вещ в тази насока, ще му бъда благодарен,ако ми обясни как да направя това.
Предварително Ви благодаря!!!
Zdravei,
Purvo kazhi s kakva cel iska6 da ja vklu4i6 kym PC-to. Iska6 da zapisva6 nesto ......
No po vyprosa, stom ti e analogova karta, zna4i ste ti trjabva TV karta za PC-to. A ve4e kakva ste si vzeme6 e vypros na izbor i financi
Нещо не схващам?!Как ще записва на камерата от РС-то?По-възможно е обратното.При мен ситуацията бе същата.На видео картата трябва да имаш видео вход иначе нищо не става.Тогава можеш да копираш,обработваш видео,снимки и т.н.
Хехех kesten ти си бати човека [:)] човека. Може човека да иска да си записва как играи на Quake на касетка и после да показва на приятели които нямат PC-та.
HouseOfHoops - какво искаш да направиш да прехвърлятш от камерата на PC-to или обратното?
за PC-CR ти трябва TV_OUT (имат го някои видео-карти) за обратното TV_IN(някои видеокарти или TVкарта с Capture)
те могат да изглеждата еднакво може и различно но най-често има COMPOSITE изход/вход или както му казват чинч.
Въпроса е и камерата ти какви изходи/входове има. Има камери сам с цифрови SVHS/SVIDEO с които малко трудно ще се оправиш.
Сложна работа, най-добре си дай пълно описание на железарията в PC=to и кой модел е камерата и някой ако му се занимава може да ти помогне.