-
Memory test
Сблъсках се с следния проблем, компютъра изведнъж взе да се държи доста нестабилно и реших да тествам малко.
За паметта ползвах Norton diagnostic от пакета 2001 и ми даде грешка при нулирането още в началото.
Странното е че след рестарта грешката изчезна а още по странното е че и със предното ми дъно и процесор същата програма правеше същите неща.
Някакви идеи?
И може ли някой да ми каже програма с която сигурно да си тесвам памета на компа а по възможност и целия такъв.
Благодарско от рано...
-
Memory test
Memtest86 v3.0 moje6 da go drapne6 ot tuk:
http://www.memtest86.com/memt30.zip
instalira se na disketa i se bootva ot neq.
Iz4akva6 q da mine vsi4kite 7 default testa i ako nqma gre6ki pametta ti e 4itava.[:D]
-
Memory test
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by lightmaster
Iz4akva6 q da mine vsi4kite 7 default testa i ako nqma gre6ki pametta ti e 4itava.[:D]
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Но и я пусни да мине тестовете няколко пъти, щото ми се е случвало веднъж да ги мине....... и веднъж - не....
-
Memory test
И какво значи няма 100% сигурен начин да се разбере:-(
-
Memory test
-
Memory test
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by brrr19
И какво значи няма 100% сигурен начин да се разбере:-(
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Има.... като я пуснеш тая памет 10 пъти да извърти тестовете и 10/10 мине успешно ти става ясно...
-
Memory test
Тая програма mem30 когато я пуснах само изписва 1001, 1001, ....
това нормално ли е
-
Memory test
"Тая програма mem30 когато я пуснах само изписва 1001, 1001, ....
това нормално ли е"
po to4no ???
nali q instalira kakto trqbva:varhu formatirana disketa i bootva6 kompa ot disketata ???
-
Memory test
PROBLEMA E V CHIPSETA NE PONASQ 333 MHZ EDNOSTRANNA RAM
IMAX SUSHTIQ PROBLEM.SMENIX DUNOTO SUS CHIPSET SIS648.
VE4E RABOTI NORMALNO