-
monitor na staro
Zdravei na vsichki. Ot izvestno vreme me grize misalta za monitor na staro. Tzenite za 21" Trinitron varviat kam 200$ napr. ot Lianna. Kakvo vi e mnenieto po vaprosa? Na kakvo triabva da se obrashta vnimanie pri pokupka na monitor na staro? Kak da proveria dali e v red osven kato mu gledam tzvetovete i kontrasta?
Blagodaria
Pozdravi
Solo
-
monitor na staro
Ami kak kakvo da gledash, kato go kupuvash prosto go vig dali raboti, ako ne raboti ne go kupuvash:)
-
monitor na staro
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by CRASHOVERRIDE
Ami kak kakvo da gledash, kato go kupuvash prosto go vig dali raboti, ako ne raboti ne go kupuvash:)
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Cool ???!!!
-
monitor na staro
solo2003 - аз продавам 21" DELL, за 180$, ако те интересува пиши :)
-
monitor na staro
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by solo2003
Zdravei na vsichki. Ot izvestno vreme me grize misalta za monitor na staro. Tzenite za 21" Trinitron varviat kam 200$ napr. ot Lianna. Kakvo vi e mnenieto po vaprosa? Na kakvo triabva da se obrashta vnimanie pri pokupka na monitor na staro? Kak da proveria dali e v red osven kato mu gledam tzvetovete i kontrasta?
Blagodaria
Pozdravi
Solo
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Голям риск е това
-
monitor na staro
Хм, покупката на монитор на старо е като покупка на кола на старо или като да се ожениш (хе-хе) - на късмет. Може да улучиш някой, който да ти служи дълго, а може и да ти се скапе на третия ден (не дай Боже)! Все пак ако решиш да вземаш, гледай да има гаранция поне 6 месеца, да е производство поне 2000 г., за честоти, TCO и MPR стандарти няма да ти говоря (след като е 21" и ако е на по-малко от 2 г. значи няма проблем) и на минимум / максимум яркост / контраст изображението да е равномерно.
КЪСМЕТ !!!
-
monitor na staro
... i mu pusni Nokia Monitor Test za vseki sluchaj.
>
-
monitor na staro
Blagodaria za iskazanite mnenia i preporaki. Shte gi imam predvid.
Pozdravi
Solo
-
monitor na staro
az li4no kato izkupyvam monitor sledq za :
- razhokusirane v uglite
- dvoen obraz na bykvite i obektite
- malkata qrkot i kontrast
- kineskopa da ne e nadraskan
- kolko herci dyrgi na naj - naj-golqmata rezoluciq
- da nqma razminavane na zvetovete
- da nqma izgorqli pikseli
-
monitor na staro
Аз бих те посъветвал да намериш някой приятел
който разбира повече от теб от монитори,и със обещания и закани да го накараш да дойде и избере
един от няколкото предварително избрани от теб.
Ще се изнанадаш колко много неща които ти не си забелязал ще излязат наяве.В тази област професионалното око е ужасно важно
-
monitor na staro
ai siktir nea si zimash na staro edin ot moq blok sq mi sa oplaka
davat my garanciq 1 mesec, i na vtorata sedmica my sa razvali
i mi kaza che vutre bil nqkuv prashlqsal , zimali gi na ruka i bez
da gi pochistvat gi prodavat, e sq zavisi i ot firmata de ...
no ne si zaslojava spored MEN ... no ti si znaesh , Peace hora
-
monitor na staro
Аз викам да послушаш StefanR. Има 10тки фактори, по които се оценява мониторът. Само човек, който си е имал много главоболия с монитори или си е учил просто, може да ти даде наистина качествена оценка...
Но ако ме питаш мене най-добре си вземи чисто нов монитор, но с по-малко инчове, най-вече защото има гаранция 2~3 години. А на стария монитор по никакъв начин не можеш да разбереш дали след 5 дена няма да изгърмят усилвателите на ЕЛТ-а. Не е нещо, което може да се види дали е износено.
Така че мисли му... [8D]
-
monitor na staro
...и по между друпото забравих: НИКОГА НЕ СИ КОПУВАЙ МОНИТОР ОТ ЛИАННА, ако ще и това да е единствената фирма, в която предлагат към монитора и безплатен <font color="red"><<CENSURA DeathKnight>></font id="red">!! Продават единствено износени боклуци и единственото, което правят е да им лъскат пласмасите със CILLIT докато им падне котления камък, насъбрал се от многолетно ползване, докато светнат от чистота!!!
А и освен това тая фирма може да не просъществува още 2~3 месеца... (info from insider ;) )
-
monitor na staro
Merci otnovo na vsichki!
Pozdravi
Solo
-
monitor na staro
Ima mnogo monitori na staro det gi vnasqt razvaleni i tuka im udrqt 1 'remont' pozabyrsvat gi malko i nqkoi nevedou6t si gi zima. Hubavo e 4ovek da ima poznat vyv firmata ot koqto 6a go kupuva da go svetne koi monitor stava i koi ima po-golemi 6ansove da otkaje. Imam mnogo priqteli s monitori na staro, zimani ot falirali ili zakriti zali i na pove4eto monitorite im prodyljavat da dyrjat. Kysmet!