-
Сериозно ЗАПИТВАНЕ! :)
Може ли да ви питам нещо? Значи продавам 1 лаптоп...
TOSHIBA SATELLITE 310CDT
Intel Pentium (M) 200Mhz MMX
96MB RAM
12" TFT
2GB HDD
24x Cd-rom
FDD "1.44
Yamaha OPL3
56k USRobotics
Li-Ion Battery
FIR/USB/PS2
... та питането ми е дали 340~350$ е удачна цена? Защото 1 пич в bazar.dir.bg ми обясни, 4е трябва да я съкратя на половина, а на мене това нещо не ми се струва реално! Дайте мнения плс. 10x предварително!
-
Mi neznam sam si napravi izvodi, nikoi nemoje ti kaje che iskash mnogo ili malko pari za neshto, poradi prostata prichina che za vseki vlak si ima pytnici :]]]
inahce vish nai-eftinoto novo v JAR da rechem 644$
Elitegroup A900 14.1 TFT GPro733Mhz 128MB 10GB CD LAN 56k SB TVOUT IR USB, w/o ext battery&FDD
Iakomir Iakov
-
Личното ми мнение е,че реалната му цена е към 200-250$:поне Кванта ври от такива
За Дира:там половината постващи са ударно бесни селяни,ако бях на мястото на админа досега да бях баннал направо прокситата им.
-
DPetrov: :))))))))))))
abe to na mom4eto si mu li4eshe, 4e e peasant, ama to... kakto i da e!
Az slojih tazi cena sled kato ogledah vsi4ki obqwi za laptopi i mi se stori sywsem prili4na... ama ne znam... vse pak laptopa e na sestra mi i e v otli4no systoqnie i ne mi se iska da go dawam 4ak tolkowa eftino, vypreki 4e e na 4 godini i polovina otkakto go kupi.
-
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by DPetrov
..... ударно бесни селяни....<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Евала, машала, ашколсун, аферим [:D][:D][:D][:D][:D][:D][:D][:D][:D][:D][:D][:D][:D][:D][:D][:D]
-
Samo da mi padne nqkoi ot tiq selqni deto se podvizawat v bazar.dir.bg taka 6te go izpopre4ukam ot boj, 4e nema da moje da se poznae posle.... dejba selqnite
-
Dqdo, ako posetitelite v dira sa selqni, ti kakvo si pravil tam?, toq wypros vaji i za vsichki pliuvachi s/u dira tuk.
-
Е,не всички,но повечето:И ОСОБЕНО ПРЕКУПВАЧИТЕ НА ДРЕБНО
Все пак чат-пат там има изгодни неща