Къде да закача записвачката?
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by cd-key
hahahaahhaha, FearMe, na 34 e.
neska kato sa zaigra na CS 1.5 i nemoga da e digna,
krai sedne li edin put .... nqma stavane
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
И аз по едно време не можех да се вредя от баща ми - много кофти стана, че го научих да джитка (добре че замина, че да остане време и за мен[xx(])
Естествено, че е по-добре писачката и сд-то да са на 1 канал, а хдд-то на отделен - примерно, ако дъното ти поддържа нещо от сорта на >ATA66, тогава сд-то(или писачката) ще ти бавят харда(ако е бързичък)ако са на 1 и същ канал (май не стана ясно за какво говоря[:p])
P.S. Мноо яки смайлита има тука!
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">vency, здравият разум + знанията му показват нещо от рода 14-15<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
po-skoro 12-13...
shii ave vii podigravate li sa s men e
sq февруари ши прая 19 ...
ония ден пък искаше да влизала в интернет
това ще ми бъде фаталната грешка в живота
opa mai sum sa oburkal maika mi e na 35
i taq 2003 shi prai i 6
67 nabyr e
??? Майката ти те е родила на ~17??? [xx(] Не си е губила времето... [:-eyebrows] [:-eyebrows]
абе тази тема стана за дъра-бъра май [:)]
Ne si kupuvaite CD RW TEAC 48x12x40 ili tam 48 beshe golqma shtaiga e.
2 mb bufer. i Skapana mehanika.:(((
po dobre 40x12x40 ili YAMAHA ili PLEXTOR novite akoi mate pari
stiga e, takava smqtah da si zimam .
sho taka sq pishesh ... dobre ai kaji koq e
nai-dobrata do 200 leva
Хм, наистина голямо бърборене се заформи тук. Майки и бащи дето не стават от компютрите... леле ужас! cd-key, няма да коментирам на 19 ли си или на по-малко, нито на колко е майка ти, само ще ти кажа да вземеш да погледнеш по-назад във форума - имаше специална тема "Коя е най-добрата записвачка". Ако искаш, прочети и малко reviews из интернет (ако се вредиш да седнеш на PC от майка си) хе-хе. Аз лично в момента съм с LG 48/16/48 и (засега) не съм недоволен.
CD- KEY az si kupih YAMAHA CRW-F1E za 110 $ tova sa okolo 200
WZEMI SI Q GORESHTO Q PREPORUCHVAM NA VSEKI MANIAK
SHTO E TEAC MI KAZAHA CHE DOBRA
shte pogledna temata za nai dobrata zapisvachka
Abe az da pitam, ako zapisvachkata ne e Master, kvo 6te stane, 6toto pri men e Slave s DVD-to i nqmam absolyutno nikakyv problem...[^]???
Mi i pri mene e slave ama k'vo ot tova.Apropo Bufera po malko li triabva da e ili pove4e za da e po-dobre?
Nezavisimo 4e po4ti vsi4ki Cd-write imat za6titi ot izprazvane na bufera dori samo po imeto si li4i 4e kolkoto e po-goliam bufera tolkova po-trudno 6te se izprazni i CD-tata ti 6te stavat ne samo za podstavki za Cafe. Ima i o6te pri4ini za izbor na po-goliam bufer. Tui 4e po-golemia bufer e samo plus. E v momenta po-golemia bufer i na CDW i HDD(ot 2MB na 8MB) e i malko reklamen pohvat, no naso4eno kum po-dobro.