Проблем с хард диска на настолен компютър.
Здравейте,момчета!Имам следния проблем: при пускане на компа и зареждане на уиндоуса опитвам веднага да отворя "моят компютър",чакам повече от минута,за да ми покаже дяловете Ц ,Д, Ф и т.н.След това нямам проблем,но това чакане в началото ме учудва.Компютъра е с АМД Семпрон 2800+, 1ГБ РАМ, 80ГБ хард диск.Нямам проблеми докато работя на него,като изключим описания бъг.Някой да се е сблъсвал с подобен случай?
Re:Проблем с хард диска на настолен компютър.
защо те учудва,уиндоуса сигурно зарежда някакви неща затова не се отваря бързо,търпението му е майката,но ако искаш да се отваря по-бързо махни всички autorun програми който зареждат заедно с уиндоуса(примерно скаипа да не стартира с включването на компютъра)
Нямаш никакъв проблем, просто системата си зарежда, квото има да зарежда
Дъщеря ми така беше сложила директорията Films на Дестопа и в нея 40 GB филми :)
Компютъра заспиваше за 1 минута след зареждането на десктопа.....
Не бой се.Моят лаптоп зарежда по 3-4 минути.Бях започнал да мисля, че му има нещо, но това 3-4 минутно зареждане се получи след като веднъж го включих чрез HDMI към телевизора.преди това зареждаше за около 10-15 секунди.
Колкото по-дълго ползваш компютъра толкова повече ъпдейти и плъгини ти "се лепват" и докато ги зареди се бави.